Śmieszne przesłuchy
Back to Humor, gry i zabawy#181 daszekmdn
Kiedy jeszcze zdrowiejesz i masz nadal niedosłuch:
Sticky Shit, nowe skrypty dla JAWSa.
Co? Jeszcze raz.
Sticky Shift, nowe skrypty dla JAWSa.
#182 misiek
A może to pierwsze bardziej się zgadza :D
#183 daszekmdn
Rozmowa przy stole:
Kokainę trzeba kupić.
Kokainę?
Koktajlowe, pomidorki.
Zamiast koktajlowe zrozumiałem kokainę xD.
#184 Kuba999
Teraz kolejny mój przysłów, No co byliśmy na lekcji techniki, siedzieliśmy na coś tam Czekaliśmy chyba, w pewnym momencie wchodzi taka pani, i mówi co gotujecie, A taki jeden kolega powiedział żarcie, a ja zrozumiałem Wal się, czyli takie Wal się Takie niemiłe Wiecie o co chodzi.
#185 Postukujacy
Ostatnio gadamy z Lwicą o informacji z pewnej gry o treści: jesteś najedzona. Dzień wcześniej była sobie wirtualna popijawa i gdzieś w głowie nastawienie do upojnego stanu pozostało, więc przesłuch brzmi: jesteś naje*ana. :) Dodam, że miewałem już takie przesłuchy wcześniej, z tym słowem.
#186 Monte
Grałam w CP w świecie Wysokości i zamiast: Górski wąwóz, zrozumiałam: ruski wąwóz.
#187 misiek
Mógł bym jej młotkiem przyłożyć i wtedy może by zrozumiała, ale ja tam nie jestem sadystą i już sam nie wiem co gorsze. Co, na jakieś 5 minut mnie zmroziło i zastanawiałem się z kim ja kurde mam do czynienia. Przeczytałem jeszcze raz wiadomość i jednak zamiast młotkiem było napisane laczkiem. Ojj, to już z moją głową nie bardzo w porządku.
#188 Kuba999
Zamiast ogłoszenia administra cji, usłyszałem, opieprzenia administracji.
#189 Monte
Dostałam powiadomienie, że użytkowniczka Wiolinistka zalogowała się na Eltenie. I co zrozumiałam? Alpinistka! :D
#190 misiek
Też fajnie
#191 MarOlk
Wątek "PlayNow czy ktoś używa, a moja mózgownica odbiera "Klejnot czy ktoś używa"
#192 Kuba999
Dzisiaj w klasie kolega powiedział, jesteśmy zwycięzcami, a ja usłyszałem jesteśmy gejami.
#193 daszekmdn
Nie wiem gdzie to dać:
Ja: Świetna piosenka!
Tymczasem piosenka: Jestem innego zdania...
#194 daszekmdn
Następna stacja. Sierść. Coo? Next station, Sierpc.
#195 MarOlk
Może trochę koło tematu, ale sytuacja z czasów szkolnych. Lekcja plastykiw podstawówce. Sprawdzian ze znajomości dzieł malarskich. Polecenie to podać tytuł słynnego obrazu Ilji Riepina. "Burłacy na Wołdze", rozległy się szeptane podpowiedzi. I głuchy telefon wyszedł, bo niektórzy napisali "Buraki na wodzie".
#196 EugeniuszPompiusz
czytam Eltena.: "muzeum farmacji zaprasza osoby z niepełnosprawnością wzroku".: Ja.: "Dni dezinformacji, zaproszą osoby z niepełnosprawnością wzroku
#197 Kuba999
Przeglądałem forum zamiast inne, usłyszałem bimber.
#198 MarOlk
Kurna, czy ja mam mózg? Czytam "1,5 tysięcy osób wsparło zbiórkę na rzecz Anny i małej Oliwii. Moja świadomość miast "wsparlo zbiórkę" uparcie twierdzi, że w zdaniu jest "spadło z biurka".
#199 misiek
Może zmęczenie po prostu?
#200 daszekmdn
Ogłoszenia na librusie:
Konkurs na rzeźnię ogrodową.
Yyy coo?
Konkurs na RZEŹBĘ OGRODOWĄ.