Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Back to Humor, gry i zabawy#1241 DJGraco
Mi Ariel to się bardziej kojarzy z kapsółkami do naczyń, bo chyba też takie mają o ile czegoś nie poknociłem. Ale fakt proszki też mają.
#1242 guliwer
Ariel? Zdecydowanie środki do prania.
-- (DJGraco):
Mi Ariel to się bardziej kojarzy z kapsółkami do naczyń, bo chyba też takie mają o ile czegoś nie poknociłem. Ale fakt proszki też mają.
--
#1243 Paulinux
A mi z byłym szefem, który właśnie tak miał na imię :P
#1244 Natalia2000
Tak, też znam osobę o tym imieniu.
#1245 Zuzler
A tymczasem Vectra poszukuje: konsultanta/ki ds. utrzymania klienta w Gdyni Redłowo
#1246 iwkan
Wystraszyli się paniki inwestorów. Rząd po cichu oszczędził szefa NBP. Stary mogłyby przewyższyć zyski.
#1247 iwkan
Misja NATO w obliczu wzmożonej aktywności Rosji. Stratuje arktyczna straż.
#1248 fraaneek
Na antenie Radia TOK FM (Agora) zadebiutuje audycja "Prawo bez recepty", którą będzie poprowadzić Ewa Podolska.
#1249 DJGraco
No cóż, polski język trudnym być.
#1250 iwkan
Wybitna polska poetek bezwzględnie walczyła o miłość.Odbiła męża koleżance poetce.
#1251 EugeniuszPompiusz
Grupa pokroju Spotted, Słubice czy któaś taka: cytuję z pamięci, w przybliżeniu:
"Czy ktoś wie, gdzie mogę dziecko zastrzępić na monokoko i pikoki?"
#1252 djdenismusic
O esssu. To chyba pisała jakaś Karyna po melanżu, albo w trakcie po którymś głębszym włączyła jej się matczyna miłość. :D
#1253 MarOlk
Urok dyktowania, plaga niesprawdzania przed wysłaniem
#1254 fraaneek
Prof. Siudzińska mówi, że niezażegnane w porę kłopoty z wczesnego dzieciństwa wpływają na dalsze życie człowieka. W młodości objawiają się one m.in. zaniżoną samooceną, postawą: „wiem, ale nie się wychylę”, nadaktywnością i nadruchliwością, a także zbyt łatwo wyzwalaną agresją.
#1255 iwkan
Koleżanka mi napisała odpowiadając na moje pytanie: "u mnie to za czesanieza mało czasu minęło. Podejrzewam, że miało to być "u mnie to za wcześnie, za mało czasu minęło.
#1256 MarOlk
Kolega składał życzenia ósmomarcowe na WhatsAppie: "Srogie panie, wszystkiego najlepszego". Cóż, niektóre na bank są srogie, a i od "S" do "D" niedaleka droga.
#1257 iwkan
Oj, bardzo srogie, tak że bez noża nie podchodź. 🙂
#1258 Zuzler
Brzmi jak freudowska cokolwiek pomyłka. :P
-- (MarOlk):
Kolega składał życzenia ósmomarcowe na WhatsAppie: "Srogie panie, wszystkiego najlepszego". Cóż, niektóre na bank są srogie, a i od "S" do "D" niedaleka droga.
--
#1259 Monte
Faaajne. :D Myślę, że nawet srogim paniom zrobiło się miło. :D
#1260 piter9521
Robię bazę fundacji i przeglądam cele jednej z nich:
Pomoc dzieiom choruym i z niepełnosprawnościami
Wspieranie dla samotnych matek
Wsparcie dla dzieci o niskiem statusie materialnym