Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Back to Humor, gry i zabawy#1161 iwkan
Asystenta zbawienia! :D Dobre!
#1162 MarOlk
siakiś janioł strórz może :P
#1163 fraaneek
MSN jest agregatorem treści, dostarczając wiadomości z kraju i ze świata, rozrywkę, informacje finansowe, sportowe, poradniki (styl życia, zdrowie, podróże, kuchnia, motoryzacja), a także pogodę pogody oraz materiały wideo.
#1164 Zuzler
"Myślicie że w drugiej turze WYBORÓW udało się osiągnąć idealny dupol?"
#1165 EugeniuszPompiusz
“Historia, która poruszyła serki tysięcy ludzi, czyli ostatni dzień z życia ukochanego psa.
#1166 EugeniuszPompiusz
I jeszcze jedna, musze bo się uduszę normalnie:
Otóż Kaufland proponuje nam teraz w reklamach zakup boczku wiepszowego, surowego, ze skórą w opakowaniu próżniowym.
Przynajmniej tak wynika z intonacji lektorki reklamy.
#1167 fraaneek
Krok 1: Wszystkie składnkiki siekamy. Dzieci plastikowymi nożykami, a potem zagniatamy.
#1168 Zuzler
"Pogrzeb. Papieża Franciszka zabiłydzwony na placu Świętego Piotra".
I jeszcze mi mówcie, że interpunkcja nie ma znaczenia.
#1169 fraaneek
Kolejny fotelik należy wymienić kiedy głowa dziecka zaczyna sięgać końca zagłówka, gdy jest wyregulowany maksymalnie lub przekracza 12-13 kilogramów.
Na cholerę taki ciężki zagłówek? Hehe.
P.S. bo ładne. – To nieprawda, że pasy należy ściskać tak mocno jak kochamy dziecko.
#1170 EugeniuszPompiusz
"Upadł w firmie i niewątpliwie będzie zawsze stanowić zagrożenie dla zdrowia pracowników".
*Upał
#1171 EugeniuszPompiusz
"Już od pierwszych dźwięków gra pianisty to czysta mafia. Środki wyrazu i artykulacja powinny zadowolić nawet wprawnych i krytycznych słuchaczy".
#1172 Monte
Moja siostra-bliźniaczka pytała moją starszą siostrę o szynkę, sekundę później mama skomentowała coś w telewizji związanego z polityką i wyszło mniej więcej tak: To mogę wziąć tę szynkę? Ma prawo.
#1173 Zuzler
Too tyyy maaasz siostrę bliźniaczkeeeeę???
#1174 iwkan
W szkole przygotowywaliśmy przedstawienie gdzie między innymi śpiewałam taki tekst: "ach ścinaj ścinaj moją białą szyję. W czasie próby się pomyliłam i zaśpiewałam: "ach ścinaj ścinaj moją długą szyję..."
#1175 Puszkin
Aleksandra Wojciechowska, w latach 2019-2015 związana z Grupą RMF FM, znalazła się wśród wydawców w redakcji informacyjnej Radia Zet.
#1176 fraaneek
To będzie niezwykły spektakl taneczno-muzyczny. Fantastyczna muzyka zostanie wzbogacona tańcem i charakterystycznym dla flamenco rytmem.
Wstęp wolny jest wolny.
#1177 Zuzler
Ja bym tam wolała szybki.
#1178 daszekmdn
Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Stoi tak zakopany już 5 lat. Woda nalana w maju 2024 r. jest w stanie idealnym. Zimą w nim mordujemy.
#1179 EugeniuszPompiusz
"Nie wiem, gdzie mogłabym dostać taką silnikową firmę, żeby to zrobić bez większych problemów"
#1180 Puszkin
ŁĄCZYSZ SIĘ SPOZA POLSKI
Kraj, z którego się łączysz, to Wielka Brytania, w związku z czym część tytułów na platformie TVP VOD może być nieodstępna. Sprawdź, które materiały możesz obejrzeć.