Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Back to Humor, gry i zabawy#81 marcysia
albo koleżanka stwierdziła, że ona zamiast przysunąć kibord do laptopa powiedziała to ja przysunę laptopa do kiborda.
#82 misiek
I co w ostatnim śmiesznego? \przecież tak można.
#83 lwica
Pomyłka to, to może i nie jest, ale.
Gadam Sobie z pewną koleżanką na teamtalku, i mówie, ooo, ten mikrofon zbiera nawet telewizor z pokoju, a w telewizji : "Jesteś podły!" :D Te słowa odwzorowały moje uczucia do tego mikrofonu.
#84 Celtic1002
:D :D :D Dooobre, zajeerfajne. :D
Anna Frankowska
#85 lwica
Noo, Mnie też się podoba! :D
#86 marcysia
świetne.
#87 daszekmdn
Nie wiem gdzie to umieścić, ale czytam poradnik a tam padają słowa (Alfabet kod) a ja takie jaki kot? :D
#88 marcysia
hahhahhahaha. dobre.
#89 Julitka
Ja kiedyś po angielsku, jak byłam mała, miałam w zwyczaju mówić "Wash the wishes" zamiast "Wash the dishes".
#90 Paulinux
xDDDDD
#91 denis333
Julitka. Padłem! :D
#92 Paulinux
Fragment otrzymanej przeze mnie wiadomości prywatnej
Zauważyłem,iż nie każdy podaje swoje imię i nazwisko lub podaje nie prawdziwe. U Ciebie rozumiem jest prawdziwe. Pytam się o to, iż nie każdy podaję lub podaje nie prawdziwę.
Moja wiadomość napisana na grupę klasową
Witajcie.
Jutro chyba nie będzie mnie wczoraj, gdyż dopadł mnie prawdopodobnie wirus grypy. W związku z tym mam prośbę. Czy ktoś mógłby mi nagrać, lub w miarę dokładnie streścić przebieg jutrzejszego spotkania dotyczącego matury?
#93 markus1234
A u nas kiedyś w kościele była taka dziwna sytuacja. Mianowicie na mszy chrzcielnej ksiądz wymawiając imię dziecka zamiast powiedzieć Gabrielu ja ciebię chrzczę to powiedział Gabrierze. Pozdrawiam.
#94 daszekmdn
szkoda że nie "Ja ciebie szcze".
#95 Paulinux
A no tak :)
#96 Paulinux
chyba że ta woda święcona... hmmm...
#97 Paulinux
Komunikat
Ta aknieta wygasła lub została wyłączona.
#98 cinkciarzpl
Nagrywam się w nocy komuś. Zimno, jak w dupie najaranej murzynki. Chociaż stop. Nie wiem, jak jest w dupie najaranej murzynki w sumie, ale tam afryka, gorąco, to zimno.
#99 Paulinux
Boże! To musiało być piękne! Nie no, rozwaliłeś mi system
#100 marcysia
hahahhahaha dobreee.