Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Back to Humor, gry i zabawy#841 CzarnyPies
Też tak obstawiałam. @Tygrysica
#842 Monte
:D XD
#843 CzarnyPies
Rzecz o nowych Samsungach.
Oprócz tego dostanie też podekranowy skaner licznik papilarny, Dual SIM, NFC, OTG i 3,5 mm minijacka, a do tego szczelność klasy IP67.
#844 misiek
To te Samsungi chyba nie takie nowe.
#845 CzarnyPies
Artykuł dotyczył modelu Galaxy A54, który premierę ma mieć chyba w marcu. @misiek
#846 misiek
Aha
#847 Monte
Poszłam na strych, żeby wyrzucić butelkę do kosza na plastiki, a w pokoju mojej siostry grał telewizor, gdzie leciała jakaś bajka. W prawej ręce trzymałam butelkę, lewą przypadkowo dotknęłam kontaktu i włącznika światła umieszczonych na ścianie przed drzwiami, a w tym momencie z telewizora poszło: "Nie! Nie dotykaj tego!"
#848 Zuzler
"Kobieta stopień umiarkowany szuka lekkiej pracy."
Czy gdyby była kobietą w stopniu znacznym, szukałaby ciężkiej?
#849 daszekmdn
stan taki jak na dzieciach , działa .
#850 CzarnyPies
Nie znam żadnej osoby niewidomej która by się poruszała samodzielnie (czyli bez łaski
#851 Monte
To przypomniało mi się teraz jedno zdanie z książki pt. "klasa pani Czajki": kolega pisał do kolegi: "nie potrzebna mi twoja laska, ktoś inny mi da". :) Miało być oczywiście łaska. Chodziło o to, że odbiorca wiadomości nie chciał pożyczyć nadawcy książki.
#852 misiek
Akurat ta wypowiedź ma drugie dno.
-- (CzarnyPies):
Nie znam żadnej osoby niewidomej która by się poruszała samodzielnie (czyli bez łaski
--
#853 Zuzler
Coś dla Dacha. :P
"Trzykrotka – uprawa, pielęgnacja i najciekawsze odmiany
Ogród
20 lipca 2019, 12:18
Aktualizacja:
5 września 2019, 0:29
grafika Trzykotka"
#854 Tygrysica
Ale co w tym jest śmiesznego?
#855 Zuzler
A doczytałaś do końca?
#856 Tygrysica
Doczytałam i nawet kilka razy, i nie widzę w tym nic śmiesznego. Że co, że jakiś Ogród się pod tekstem podpisał?
#857 Monte
@Tygrysica Chodziło o to, że najpierw tam było napisane: Trzykrotka, co jak się domyślam jest nazwą rośliny, a dalej w zaktualizowanej informacji było napisane: trzykotka. Prawdopodobnie literę "R" gdzieś im wcięło.
#858 Monte
Siedzę na konferencjach i piszę na chacie. Koleżanka @Lwica powiedziała: "Dobranoc", na co ja w odpowiedzi chciałam odpisać: Dobranoc Kinga, ale pomyliły mi się litery na klawiaturze i prawie napisałabym Konga. :D
#859 Zuzler
A oto historyjka pokazująca, jak niepotrzebne i zgubne bywa nadużywanie wulgaryzmów. :D
Dziś rano, obmacawszy się nieco (no co, jak nie skorzystam z lustra, to chociaż to mogę :D), oznajmiłam z wielkim zadowoleniem:
- Nno, mam piękne nogi i chuj.
Zreflektowawszy się, dodałam zaraz:
- No co, ładna jestem kurwa. Żeby nie to, że nie kurwa - dodałam szybko, gdy dotarło do mnie jak z kolei to zabrzmiało.
#860 Tygrysica
Hm. Trzykotki się nie doczytałam.