Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Back to Humor, gry i zabawy#581 CzarnyPies
W Gdyni jest restauracja: Niewinni Czarodzieje.
A moja siostra przeczytała: Niewidomi czarodzieje.
#582 Monte
To nie pomyłka, raczej przypadek, ale mnie rozbawił. W sobotę mama chciała dać mi zupę. Jednocześnie poprosiła mnie o wytarcie do sucha pokrywek od słoików, bo robiła ogórki i podając mi ścierkę powiedziała: "Zaraz ci wleję... ścierką tą". W domyśle chodziło o zupę, ale te dwa odrębne zdania zostały wypowiedziane dokładnie w tej kolejności jedno za drugim, co sprawiło, że nie wytrzymałam i ryknęłam śmiechem. :)
#583 Zuzler
Ale przekonanie, że nasze dane będą ukryte może być zwodnicze. ;)
"Mamy 4 psychologów i skontaktują się z chętnym telefonicznie. Pełna dyskrecja i anonimowość zgodnie z etyką zwodu."
#584 Postukujacy
Etyka zwodu, tego jeszcze nie grali a wokółtematu się kręcę! :D Piękne
#585 Paulinux
I znowu z cyklu #wiem że to nie pomyłka, ale beka i tak jest. W dzisiejszym odcinku zagadnienia na egzamin kierunkowy, który z resztą będę zdawać już pojutrze
Socjologia rozumiejąca Maxa Webera (pojęcie działań społecznych i ich podział, typy idealne).
W sensie że ta socjologia rozumie tego gościa? To musiał być jakiś serio szurnięty, że musieli dla niego odrębną socjologię robić :D
#586 Monte
Może to nie będzie wybitnie śmieszne, ale się zdarzyło. Kiedy jeszcze chodziłam do Lasek, przyszłam do pokoju mojej starszej koleżanki, bo umówiłyśmy się, że będę przeglądać jej muzykę. W swoich zbiorach muzycznych miała taki zespół jak Ace of Bace, a ja na początku przeczytałam: "Acze", a Acze to był taki proszek do prania. Przy okazji rozbawiłam koleżankę. :)
#587 misiek
Pomyłka w pomyłce, Ace of base koleżanko.
#588 Monte
Dziękuje Michale.
#589 Monte
I najmocniej przepraszam.
#590 misiek
Ale za co?
#591 Monte
Za błędną pisownię. :)
#592 Paulinux
Boże. Ja już śpię. Przesunęła mi się prawa ręka w lewo i zamiast "socjologii" wyszło mi:
sichikiguu
#593 daszekmdn
Jak jakieś Afrykańskie słowo xD
#594 Paulinux
To takie afrykańskie harakiri.
#595 misiek
Zdarza się.
-- (Monte):
Za błędną pisownię. :)
--
#596 johnson
To nowe wykończenie w nadchodzącym Mortalu robionym przez niewiadomo kogo. Tak na serio o nowej części tej serii nic nie słyszałem.
#597 johnson
Czytam se stronę audacity i co jakiś czas widzę deep learning. Dobra. Wpisałem głębokie uczenie. Przeglądam wyniki. Deep learning na wikipedii jest. Pocichu gadam do siebie, tu napiszę fonetycznie dip lirning a nie lerning.
#598 Postukujacy
Członek grupy na FB:
Ktos wie co sie działo i kto sie wydziarał na ulicy o 2:40 tej nocy??? 
#NielegalneNocneSalonyTatuażu
#599 johnson
Durzo ten underground bierze?
#600 Zuzler
A poza cieczką to ile?
"#szukam Może ma ktoś na zbyciu majtki dla suczki 15 kilogramów podczas cieczki?"