Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Back to Humor, gry i zabawy#481 Zuzler
"Śledząc ukraińskie media społecznościowe po sobotniej Eurowizji, można odnieść wrażenie, że ludzie bardziej się martwią przegraną Polski niż własną wygraną."
#482 Paulinux
Hahaha :D :D No to raczej oczywiste, jakby się martwili własną wygraną, to byłoby dziwnie :P
#483 daszekmdn
Takiego zdrobnienia nie znałem.
"W przypadku jakiejkolwiek awarii, proszę kontaktować się za pomocą działku Kontakt"
#484 Monia01
Zdjęcie, Może być zrzutem ekranu z Twittera przedstawiającym tekst „KPRM Kancelaria Premiera @PremierRP Premier @MorawieckiM w #Raszków: Państwo ma do wykonania bardzo ważną rolę. Koncenturujemy się na tym, aby wypracować najlepsze rozwiązania dla rodzin, które także zapewnią bazę materialną do bezpieczeństwa polskim rodzinom. Jednym z naszych programów są dopłaty do żłobów. 3:04 PM 15 maj 2022 Twitter for Android”
🇺🇦 🇵🇱
#485 Paulinux
Dobrali się do żłobu :D :D
#486 CzarnyPies
Fundacja Moderna
Ostatnie dwa lata pokazały nam, jak silne znaczenie odrywają w naszym życiu relacje międzyludzkie 🤝
#487 Zuzler
"Wyszedł na spacer z psem, a gdy wrócił, znalazł żonę w łóżku z jego kolegą."
#488 DJGraco
W sensie, że z kolegą psa? XD
#489 MarOlk
A to niezła suka z niej :P
#490 EugeniuszPompiusz
Rządowe centrum bezpieczenstwa ostrzega.:
Wysokie stężenie pyłów zawieszonych PM 2.5 i PM 10.
Mieszańcom Krakowa zaleca się wychodzić z domów tylko, gdy jest to naprawdę konieczne.
#prawdziwe - mniej więcej sprzed 3 miesięcy temu.
#491 MarOlk
Czyści, błękitnokrwiści i rasowi Krakowianie nie muszą się obawiać. Są przyzwyczajeni. Był taki mem z Makłowiczem trzymającym butelkę wina. Napis mniej więcej brzmiał tak: "Kraków. Jedyne miasto, w którym picie jest zdrowsze niż oddychanie"
#492 Monte
Mojej mamie omsknął się dzisiaj język. Mieliśmy na obiad sos z ziemniakami i ogórkami. Piszę o tym, bo to z tego powodu powstała ta pomyłka. Zjadłam obiad i trudno mi było wygarnąć sos, a mama chciała powiedzieć: "Daj, to ja wyliżę". Powiedziała: "Daj, to ja wylizę". Wywołało to uśmiech na mojej twarzy. :)
#493 DJGraco
Pa no, a ja musiałem przeczytać wpis po raz drugi i dopiero wtedy zorientowałem się, że jest napisane mieszszańcom.
To może chodzi o tych mieszańców, z HP? XD
#494 Paulinux
Serio? Jak można po kimś wylizywać sos?
#495 Monte
To moja mama, więc może. Czy to takie dziwne jest?
#496 misiek
No nie powiem, ja też jestem w ciężkim szoku.
#497 misiek
Ale nie wnikam.
#498 DJGraco
No dziwne
Ale z drugiej strony macie prawo to robić, więc ja nie wnikam w to.
-- (Monte):
To moja mama, więc może. Czy to takie dziwne jest?
--
#499 Monte
To macie problem.
#500 daszekmdn
Bardzo dziwne.