EltenLink

#41 hryniek

MOim zdaniem wszystko musi być projektowane osobno. Weźmy takiego FF, z dotyku gora dól przesuwają CIę
po tym co chcesz czytać czy to nagłóki, czy co, a z klawy pnoć da się normalnych skrótów używać.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-01-05 22:15

#42 zywek

ale to jest hcyba talkbackowe zadanie, żeby skróty konwertować tak, jak powinny być normalnie na komputerze

2018-01-05 22:19

#43 hryniek

zakłądając, że Dawid w ogóle chciałby robić to jako appka obsługiwana z Talkbacka to po części mogę się
zgodzić, ale... NIe wszystko tak ogarniesz. No i pytanie co z interfejsem jeżeli jakaś osoba widząca
chciałaby się zarejestrować i poużywać. TO musi mieć ręce i nogi. To nie jest takie hop siup. Gdyby to
było takie do ogarnięcia łatwe to caly ANdroid byłby obslugiwany z klawiatury.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-01-05 22:23

#44 zywek

Normalnie interfejs przecież nie jest tak, ze z klawiatury zrobisz i nie będzie widać na ekranie. Tak
to tylko electron albo aplikacja jak elten na PC, ale to wtedy w ogóle z dotyku nie szło by obsłużyć

2018-01-05 22:24

#45 hryniek

ale elementy muszą być poukłądane, ponad to trzeba zrobić testy czy to się wgl skaluje na małę ekrany.

2018-01-05 22:25

#46 zywek

No to zróbcie aplikacje w electronie i samo się wszystko pukłąda. I nawet będzie można korzystac od razu
na iOSie, Androidzie, Linuksie, Macu i Windowsie i po problemie. APlikacja na System w ogóle nie będzie
potrzebna.

2018-01-05 22:26

#47 daszekmdn

Za dużo wpisów i nie chciało mi sie czytać. Chcę tylko powiedzieć, że Accessibility nie da sięt tak dobrze
testować z klawiatury. Używałem klawiatury kiedyś i zrobiłem błąd bo później nie ogarniałem androida
z ekranu, bo wszystko było inne.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-01-06 07:06

#48 grzegorzm

moim zdaniem to jak tu ktoś dobrze na pisał. Strona się rozwija, działa szybko moim zdaniem i teraz sam
jak chcę coś prze czytać a jestem w pracy to czytam na stronie.

2018-01-06 20:54