#101 martinus
wie ktoś czy jest możliwość gry na dwuch zapisach w manamon 2? Nie jednocześnie oczywiście, żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał.
#102 Paulinux
Z tego co pamiętam, były tam sloty, z resztą tak jak w jedynce
#103 martinus
czyli trzeba przenosić plik. A jak się do tych slotów dostać bo ja tego nie mogę nigdzie znaleźć
#104 pates
Nie ma slotów, a szkoda.
#105 martinus
No właśnie. A chciałem nowy zapis rospocząć.
#106 pates
Co ci stoi na przeszkodzie?
#107 martinus
Problem w tym że będę musiał przenosić plik gdy będę chciał wrócić do obecnego zapisu. W aheroes call to jest jednak lepiej zrobione. Może jak wyjdzie manamon 3 to będzie ten sam mechanizm?
#108 pates
Kto to wie.
#109 mojsior
manamony nigdy nie miały slotów i to był problem tej gry.
I zdje się że to jest problem bgt.
Ahc było pisane w zupełnie innym silniku
#110 pates
Niee, to nie problem bgt Patryku. Aac np ma.
#111 matius
Jak zagrać pająkowi w: Ascendance Path F5? Idąc od strony pająka.
#112 martinus
@matius pojedyńczymi dźwiękami jakie tam są. O ile dobrze pamiętam C E A A E C takie tam są dźwięki.
#113 martinus
najpierw grasz c zjeżdżasz w dół, potem e wracasz z powrotem, i tak po kolei. Tylko że tu jest jeden problem, przesuwając się po tej nitce, zmieniają się też dźwięki.
#114 martinus
@mojsior. Nie wiedziałem. Dzięki za wyjaśnienie. ja gram obecnie poraz drugi. I jestem przed ostatnimi trzema stadionami.
#115 Mk242
Hej, ostatnio zaczołem grać w Manamon 2 , i mam małe pytanko, wie ktoś jak przejść na 3 piętro w jaskini struttal Cave?
#116 matius
Z poziomu f2, jest przejście gdzieś na północy. pamiętaj tylko, że ta drabinka, która jest na f2, nigdzie nie prowadzi.
#117 lalar123
Ja mam roblem z eternity studio. To, jest, koszmaaaar! hiehie.
#118 martinus
a na którym piętrze jesteś @lalar. Zgodzę się. Ethernity studio i te armatki to jakiś koszmar.
#119 martinus
Powróciłem do gry po dłóższej przerwie. Teraz obecnie jestem w requi. A konkretnie lower catacombs f4. Jeśli ktoś wie jak szybko dostać się na wyższe piętro napiszcie proszę, bo od kilku godzin próbuję i do czwartego piętra dochodzę bez problemu a wejścia na piąte już ni groma znaleźć nie mogę.
#120 martinus
już nieaktualne.