Hej hej! Pytanko jak w temacie. O czym jeszcze chcielibyście przeczytać? Ja nie ukrywam, że zamiast obecnych kombinacji Rowling, wolałabym, żeby napisała tę historię w wersji dla dorosłych. Działania Zakonu Feniksa, działalność Śmierciożerców, trochę polityki i te sprawy. To mógłby być całkiem fajny gest w stronę dorosłych fanów.
No tak, jak również z kalkuatorem, porządną wiedzą o tym, co było w poprzednich częściach i kawałkiem wyobraźni co się da, a co nie, ale ja bym nie narzekała.
Oba poprzedie pomysły mi się podobają. Poza tym nie pogardziłabym trochę opszerniejszymi informacjami o życiu Ginny, albo TOnx. A, no i oczywiście siódma część od strony Hogwartu, choć to już ktoś napisał. :p
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Coo kto napisał co? A tak tylko takim żarcikiem sypnę. Mam nadzieję, że nic mi nie zrobicie za to. W pewnej przeróbce 1 z 10 było coś takiego jak Harry Potter i Kiełbasa Prymasa Xddddddd. A tak na poważnie? Nie wiem czy chcę kontynuacji. Jak dla mnie wszystko co było było super, ale wiadomo gdyby się jakaś kontynuacja przytrafiła to bym przeczytał.
--Cytat (Elanor): Ktoś napisał i szanuję, ale nie rozpaczałabym jakoś szczególnie, gdyby to zrobiła sama autorka.
Ja bym nie pogardziła książką o huncwotach, tzn o ich życiu i dorastaniu w Hogwarcie, no i coś więcej o Tonx, mogłoby być nawet jakieś opowiadanie. Poza tym zgadzam się z poprzednikami, siódmy rok w Hogwarcie i wydarzenia między końcem wojny a epilogiem też nie byłyby złe.
Po wypowiedzi Longshoota można się domyśleć, że na onecie. :d Ale trochę jakby nie na temat o tyle, że to fanfictkon, jak rozumiem. To też był raczej żart, no nie?
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
ja bym widział książkę o zaangażowaniu mugoli w tą całą wojnę. Oni mieli taki sprzęt i taką technologię, że mogli by spokojnie woldzia i tych wszystkich śmerciożerców rozstrzelać, rzucić na nich naloty dywanowe czy coś