klawiatury bluetooth i nie tylko
Back to Technologia bezprzewodowa#1 pates
witam! czy ktoś posiada taką klawiaturę? ja posiadam i jestem zadowolony. Opiszmy tu swoje wrarzenia z ich urzytkowania
#2 zywek
ja również posiadam i hmm, można powiedzieć, ze jestem zadowolony
#3 pates
ja mam tak zwaną miniklawiatórę. Opiszmy tesz firmy tych klawiatur i morze cenę, ale napewno model.
Moja niewiem jakiej jest firmy i ma gumowe guziki. LŁadowana przez micro usb niema touchpada.
#4 sanklip
Ja posiadam klawiaturkę bt touch pad keyboart, polskiej firmy Qwer. Ma touchpada, oraz joystick multimedialny. Może też służyć jako pad do gier.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#5 pajper
Osobiście używam Mini Bluetooth Keyboard, głównie do Iphonea, ale czasem i na komputerze.
PZDR
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#6 pates
taka z wielkości komurki symbianowej?
#7 pajper
Mniej-więcej.
PZDR
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#8 pates
jeśli na micro usb i kilka funkcji trzeba robić z fn em to taka jak moja.
#9 zywek
hmm, ja mam normalną tradycyjną 10 calową jak w netbookach
#10 pates
te są troszkę zaduże moim zdaniem
#11 zywek
i mi się zepsułą włąśnie bo nic jej nie wykrywa włąśnie i nie wiem co się stać mogło.
#12 pates
witaj w klubie :)
#13 zywek
łąduje isę, znaczy, niby się łąduje, bo się kontrolki święcą, ale dzialać nie chce.
#14 pates
ja mam tak że niby sie łączy le gada mi jakieś biuro rozpoczecie, biuro zakonczenie i pokazuje kalendarz.
a tak to nie działa wogule!
#15 misiek
Nie posiadam i raczej miał nie będę. Dotyk może nie jest rewelacyjnym rozwiązaniem, ale przyzwyczaić się można. Jakoś nie uśmiecha mi się nosić z telefonem dodatkowego urządzenia prucz słuchawek.
#16 sanklip
hm niby tak, ale ja mimo że takową posiadam, to jednak kożystam również z dotyku. wszak jedno drugiego niewyklucza. ja mam ją głównie, ze względu na pisanie sms, bo niestety nieumiem pisać ekranowo, ale to co się da, staram się robić przez dotyk. pzdr.
Heilung -
"Norupo".
#17 pates
no ok, a zna ktoś jakieś klawiatury na bt 2.1 czy 3.0
#18 sanklip
Od niedawna posiadam klawiaturę firmy Rapoo, model E306.
Działa bez problemu. Jest faktycznie taka, jak w netbookach, ale dzięki temu mogę pisać dwoma rękoma na niej. No i jest baardzo płaska i zrobiona z aluminium. W ogule, ciężko takową w jakiesjś rozsądnej cenie dostać
Heilung -
"Norupo".
#19 misiek
Wszystkie współpracują z 2.1, 3.0 a nawet 4.0. Bluetooth 2.0 to już bardzo stara technologia i wątpie,
że jakakolwiek klawiatura z nim współpracowała.
#20 daszekmdn
Query są dobre, nie posiadam bluetooth bo mój komp chyba tego nie wspiera ale zwykła się sprawdza świetnie