Śmieszne typy plików lub ich opisy, z którymi sie spotkaliśmy.
Back to Humor, gry i zabawy#1 daszekmdn
Cześć.
Przeglądałem sobie skojarzenia z plikami i poznajdowałem kilka smiesznych. Na początek HHC, nazwa jak
ten gatunek Happy hardcore ;), plik pip a po nim pko, chyba wyjaśniać nie muszę co powstanie z połączenia
i plik .WTF :D. Jeśli wy poznajdowaliście jakieś śmieszne rozszerzenia plików w skojarzeniach, lub kiedyś
przypadkiem natknęliście się na jakiś śmieszny format piszcie. Jeszcze spotkałem się kiedyś z plikiem
Piw, ciekawe ile ich było. :D Pozdrawiam.
#2 hryniek
scr, to był czytnik dla DOsa, w WIndowsie oznacza wygaszacz ekranu, KGB - format archiwum w rl chyba
nie muszę tłumaczyć co to, coś jeszcze bym miał, ale... TO ewentualnie dopiszę jak dowiem się z jakiegoś
źródełka co to jest.
#3 cinkciarzpl
Kiedyś na torrentach ktoś pchał książki w formacie.sex, nawet był do tego specjalny program. Tak na prawdę
to były zwykłe pdfy ino z innym rozszerzeniem
#4 Lowca_Androidow
Może nie typy plików, ale są to wypowidzi z forum komputerowego.
Tu gość z prośbą:
"nie potrafie znaleźć darmowego programu który byłby za darmo"
a tutaj fachowa porada w przypadku problemu z uruchomieniem system Windows:
"sprawdź czy na systemie jest system"
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#5 hryniek
ahhaha dobre ;p
#6 pates
.sv, .pvu, .del.
#7 hryniek
a gdzie jedyny i słuszny .cat?
#8 Syntezator
@Cinkciarz Z tym .sex to pamiętam. Ludzie się strasznie wkurzali na te wstawki z tym głupim programem. Nawiasem mówiąc nigdy go nie sprawdzałem i nie wiem, czy w ogóle był dostępny. Program nazywał się sex reader, czy jakoś tak :D
#9 pates
akurad .cat było gdzieś. A pozatym był .kot, .jws, .tat.
#10 daszekmdn
.btwsendto; BtwSendtoExplorer Class; Nieznana aplikacja.
By de way? xDD
#11 Krzysztof
Rozszerzenie .bat. Ciekawe, na jakiego konia?
#12 daszekmdn
Tak na to nie patrzyłem a korzystam :D
#13 patrykkubaszczyk Archived
--Cytat (daszekmdn):
Tak na to nie patrzyłem a korzystam :D
--Koniec cytatu
a co to za typ plikó?
#14 daszekmdn
Typ pliku to czytaj wątek ze zrozumieniem. Dziękuje, dobranoc.
#15 Krzysztof
Rozszerzenie .bat to pliki systemu DOS.
#16 wredny
bawiłem się emulatorem starego macintosha tamtejszy odpowiednik plików iso nosi nazwę TOAST