manamon ogulnie

manamon 2

Started by pates 121 posts last post 6 months ago Page 5 of 7

A jak dojśc do tych Chinterlandów?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Przez edge of the world.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

A gdzie mam szukać drugiego sposobu, aby wejść do tego miejsca, do którego się wchodziło przez jakąś maszynę w domu Ogmy, bo to chyba tam trzeba szukać Edge of the world?
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Dyer hilsy.

One są przy tym mieście gdzie jest dom Ogmy, czy ja coś źle zapamiętałam?
Cormac McCarthy, "Droga"

Niee, od Brytanburga połódniowego.

Dzięki.
Cormac McCarthy, "Droga"

Pomocy! Jak przejść te eternity studio? Nie umiem się wystrzelić
Boże, błogosław obsługę
klienta.

To jest poje*ane. Dzisiaj ci pomogę jak chcesz, mam sposób 1

jakieś info a propos manamon3?

#91 2 likes

No jest, ale dość skromne. 80% z tego masz ukryte w mana 2. Oto podsumowanie.
*Regionem, w którym będzie rozgrywać się 3, będzie quennsette.
*Będzie tam manamon o typach fighting air.
*Stadionami w Quennsette będą. Walczący, duch, lodowy, latający, stalowy, trujący, kamienny.
*Wiemy też, że 2 nieśmiertelne manamony będą to Skerecrowl i Necromon, typy nieznane. Możliwe, że to 2 oddzielne gatunki, ale możliwe też, że to 1 manamon i jego przemiana.
*W Quennsette jest mamia, grotena, dwie jaskinie, czyli najprawdopodobniej region tropikalny.
*Może być połączenie z Quennsette do Kiarre.
*Mana 3 najprawdopodobniej wyjdą w styczniu. Wnioskuję po sposobie wydawania gier przez Nintendo oraz Bakera.
*Roślinny starter pozostanie jednotypowy do końca. Reszta? Może być ciekawie.
Całkiem sporo tego jest, jak na pewniaki

Cześć. Czy warto levelować Cacone? Czy lepszy jest centi?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Oba są spoko. Centi raczej tank, Cacone, odwrotnie.

,Co polecacie jako dobry typ ziemny, lub manamon, który ma ten typ jako drugi.
May the force be with you!

Allupig, Wavotamus (niech tylko uważa na trawę), Araknight (niech uważa na wodę), Molandon (o ile nie ma terribly underdeveloped magic defence) albo Crakgallem (bo dzięki abilitce i nowym kamiennym ciosom zaczął faktycznie przypominać swojego odpowiednika, czyli Golema).
Wolę ciebie wolność!

Banyardan też elegancki.

Mightauras w sumie też, nawet sam Jayde go poleca na post-game, szczegulnie że też może być wielotypowy, bo się uczy np. Sludge czy Thunder hammer.
Wolę ciebie wolność!

Jemu by się przydał jeszcze jakiś fajny metalowy atak w stylu steel stompa, który teoretycznie z racji na wagę powinien mieć. Ale Clupbull ma fajniejsze dźwięki co nie znaczy, że Mightauras ma złe.

Mi się zawsze chce śmiać z dźwięku rozwalania Clupbula, szczególnie dla tego, że umiem go powturzyć całkiem nieźle.
Wolę ciebie wolność!

Xdddd ehh dobre czasy.