PSE Forum mieszane

Muzyka Klubowa

Started by DJGraco 481 posts last post 4 years ago Page 19 of 25

Transcription

I'm here for you Baby, I'm here for you You can tell me all your secrets Let's stay together Forever Tell me a secret now Open up your heart Give me everything you've got and Make my dreams come true Tell me a secret Open up your heart Tell me more and more each day Show me the way Show me the way I wanna be with you Till the end of time Take me everywhere you go And make my dreams come true Tell me a secret Open up your heart Tell me more and more each day Show me the way Tell me a secret Open up your heart Tell me more and more each day Show me the way Show me the way Show me the way 🎵

ENFP

Transcription

okej, mam nadzieję, że to się nagrywa w ogóle więc tak postanowiłam się przypytać takim klasyczkiem z Tunnel Transforce składanki i to jest po prostu wykurwista kopalnia wiedzy o muzyce klubowej historii klasy... no po prostu to jest od jakichś takich od jakichś takich mniej interesujących rzeczy po bardzo interesujące rzeczy ja mam chyba wszystkie wydania ja jeszcze z takich składanych polecam mimo wszystko DJ Networks chociaż Tunnel Transforce był lepszy ponieważ Tunnel Transforce był lepszy, ponieważ można było tam trochę ludzkiej ręki uświadczyć bo miksowali ludzie na żywo i nagrywali to jest po prostu niespotykane w składankach wydawanych na płytach więc brali gramofony i po prostu grali z winyli i można się po prostu czuć gramofony czy tam w każdym razie grali na żywo potem zaczęli montować i tak tak to wyszło i polecam składankę Tunnel Transforce i mimo wszystko DJ Networks i te składanki są podobne do siebie no bo przecież zostały wydane przez tę samą wytwórnię w każdym razie no fajne fajne, fajne, fajne i i witam bo to jest chyba mój pierwszy wpis na wkrągło albo nie pierwszy, nie pamiętam nie wiem, nie mam zarobiłam z tego także pewnie

ENFP

Transcription

Czekaj, czekaj, chodzi Ci o składankę The Real of Trance World, tak, bo ja tam wpisałem Trance World w Google i mi wyskoczyły właśnie jakieś składanki, tam The Real World of Trance, tam coś World 01 itd., itd., tylko nie wiem, czy to jest dokładnie to, o co Tobie chodziło.

Transcription

Ok, nagrywam się teraz z Zuma, to może mnie usłyszysz lepiej. To jest składanka Tunnel Trans Force. Force, nie World. Wiem, że masz aparaty słuchowe, więc tak. Tunnel Trans Force. I to ma chyba, nie pamiętam ile wydaj to ma, ale jest naprawdę dobrą składanką. Można to tam wyrwać na tych, na na przykład torrentach jakichś, czy czymś takim. No, generalnie okej. Też, jeśli, no, jeśli chcesz hands upów starych, czy czegoś takiego, to Future Trends chyba znasz, więc one też by były dobre. Znaczy, ja też polecam. Czyli są trzy składanki, które polecam do przejrzenia. Jeśli ktoś chce się zapoznać, albo, no, bardziej zapoznać z tą muzyką, to właśnie DJ Networks, DJ Networks, Tunnel Trans Force i Future Trends. Więc ten, tak to wygląda.

ENFP

Transcription

Dzięki Tobie bardzo. Już teraz wszystko pięknie zrozumiałem. Wyszukam to i sobie to ogarnę.

Transcription

I'm lost in your eyes, ocean blue, endless skies I can't control my feelings for you I'm found in your kiss, make you smile, cry your tears You chase all my fears away, take time, it feels divine How beautiful is this world, it shines for you It shines for you How beautiful is this world, it shines for you It shines for you It shines for you

Transcription

ច្នេះម។ ច្នេះម។ ច្នេះម។ ល្នេះម។ សមខ្វិទ្នៃទោ។ នៅការ។ ដ្រៃកាទ្នេះម។

Transcription

I can't forget not to love anymore I can't forget things will never be the same again I can't forget how you made that so clear I can't forget it all I can't forget not to love anymore I can't forget things will never be the same again I can't forget how you made that so clear I can't forget it all I can't forget not to love anymore I can't forget things will never be the same again I can't forget how you made that so clear I can't forget it all I can't forget not to love anymore I can't forget things will never be the same again I can't forget how you made that so clear I can't forget it all I can't forget not to love anymore anymore I can't forget it all I can't forget things will never be the same again I can't forget it all I can't forget it all I can't forget it all forget I can't forget not to love anymore Thanks for watching!

Transcription

I'm wishing that things get better sometime Wishing that you were more done I can't wait for you when my life goes in by I am dying I am dying I want to kiss you A little bit more, a little bit more I want to kiss you A little bit more, a little bit more I want to kiss you A little bit more, a little bit more I want to kiss you A little bit more, a little bit more I'm wishing I had you You, you and I You, you and I I am dying I am dying I am dying I am dying I am dying I don't wish for better things, get better sometimes Wish I had you, were more kind I can wait for you, when my life goes in vain I'll die, I'll die I don't want to miss you, I need to keep moving forward I don't want to miss you, you need to own this world I don't want to miss you, I need to keep moving forward I don't want to miss you, you need to own this world You need to own this world You need to own this world You need to own this world You need to own this world Wishin' on you You, you, you, you, you I love you, darling I love you, darling Wishin' on you You, you, you, you, you I love you, darling

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

Poproszę kawałek napriwa.

Transcription

ក្រូវតាទីប្របស់ស្សាត់ក្ម្រើនក្រាង។ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប ម� ecrazy ម៉ិនម្រាប់ក្រាប់កៅ ស្រាប់ ស្លពាមទោយ។ ស្រាប់ម ស្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រRAY ឯ្មាន� conhecer ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ខូលប់កដ្រាប់កក្រាប់ក្រាប់ក្ thous�ាប់ក្រា� cuộc្តែដោទំ for therez Warmup ឡជាសធសម្រៅistically�ក់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រ Cad

Transcription

ok, dobra, to się nagrywa ja rozumiem, że ty jesteś entuzjastą tego brzmienia hitmana hitmanowego, hitmanopodobnego ale to jest właśnie hitmanopodobne no te templaty kurwa, to nie wiem, czy to ma być czy coś nie wiem, czy jakiś templat lata po prostu po internecie, że po prostu można do frity loopa projekt zaimportować ma się już, no te plota zaimportować, ma się już można tworzyć jak hitman no po prostu nie, no ja się nie zgadzam na to, to jest profanacja nie, hitman był jeden i proszę tego mi nie podrabiać w ogóle to jest chujowizna po całości po prostu nieco się nie da tego słuchać jak ktoś to próbuje naśladować jedynym godnym albo jakimś podobnym twórcom w tym sensie podobnym no tak, podobnym był Empire One Empire One naprawdę robił to najlepiej on to wykreował trochę, no można to porównać śmiało z hitmanami ale no niestety Empire One znaczy niestety, Empire One tam dołożył parę swoich elementów rozpoznawczych tak, jakąś tam stopę zmienił, tak jakieś tam jakieś tam sample swoje dodał, nie ma takiego zrzynania z hitmana takiego definitywnego, że po prostu nie ma się nic od siebie, tylko coś tam jednak dodał i moim zdaniem to był jeden, jedyny następca godnych, no godny, którego dało się słuchać z polskich producentów, bo ta branża jest ciekawa, w ogóle polecam Dajwena chociaż kazał czytać to słowo jako diwem niejaki Michał Przybytek, którego bardzo pozdrawiam, jeszcze mam no mam kontakt w sumie, bo tam mi podsyła swoje demka czasem albo prosi mnie o pomoc w robieniu w sensie w robieniu w oceny o ocenę jak to wszystko wygląda, czy to się nadaje do czegoś, na przykład ostatnio robili no Mariusz Walczak niejaki Norek on ma pseudonim Noreks teraz się na trensy przerzucił, ale robił takie deep force'owe kawałki z takimi elementami hard style'u i

ENFP

Transcription

Tutaj Ci się post trochę zdublował, no ale to spokojnie, można temu zaradzić. Napiszę, żeby usunęli. Generalnie chciałbym się odnieść do tego, co powiedziałaś. Co do Empyruan. No powiem, że może w jakiś sposób on tych Hitmanów naśladował, ale ja bym nie powiedział, że Empyruan to jest naśladowca Hitmana, bo no on, no najbardziej charakterystyczny jest ten lead, no nie? Że ten lead faktycznie jest taki, prawie taki sam jak Hitmanowski, ale jednak te utwory, te utwory... Te utwory Empyruan, one są kompletnie inne niż Hitmanów i inna stopa jest, tak jak już mówiłaś, on ma takie swoje charakterystyczne elementy i ja go bardzo lubię. Ja też bardzo lubię właśnie Empyruan. No co do tych takich zamienników, no powiem tak, są lepsze utwory, są gorsze utwory, ale no w sumie... Prawda, że Hitman wprowadził taki dość specyficzny styl w gatunku hands up. I te... No cóż, no ja to tak... Co do Divena, to ja go kojarzę, go z nazwy, ale jeszcze chyba nie słuchałem żadnych jego tracków, więc muszę zerknąć, zobaczyć jak ten Polak sobie radzi. No i tak generalnie tyle ode mnie.

Transcription

A i jeszcze jedno, i ta twoja wypowiedź jest urwana w pewnym momencie, bo coś tam, coś tam, coś tam mówiłaś i nagrywanie się zakończyło, więc tak to generalnie wygląda.

Transcription

Nawet się nie zdublował, tylko się zdziewięciował czy coś takiego, dziewięć postów wysłałam, bo jest taki błąd, że pojawia się nagle błąd i niby się nie widzi tego posta, że się wysłał, a potem jak się wejdzie w wątek jeszcze raz, to się widzi właśnie dziewięć razy wysłany. Jak teraz usłabę łącze, to teraz nagle jak przestanę nagrywać, to znowu pewnie będę miała błąd i tak to będzie. W każdym razie pokażę Ci coś tego hardbita jeszcze, bo mówiłam o tym o Mariuszu Walczaku, że tam jeszcze z tymi hardami coś kombinował, żeby w henza wkładać, w sensie te elementy, te screeche jakieś, taka stopa z rewersem, taka nie, tak, ale deep forces robił, nie, no to oni to jeszcze bardziej trochę podkręcili, znaczy, no, hardbit i właśnie Mariusz, hardbit to jest ten Robert, kurwa, jak on się nazywał, Robert, nie pamiętam jaki, już nie, naprawdę nie pamiętam, jeszcze był jego kumpel, taki Dawid Panek, to oni właśnie, to oni właśnie, razem tworzyli, no i ten, no a hardbit to hardbit, zaraz Ci coś dam, jakieś free download tu wystawię.

ENFP

Transcription

Cherry Elephant Lyrics by Come with me You know what I'm feelin', feelin' You know how crazy far we'd fly, baby And if I ask you would you stop me for one ... ... would you save me? Yeah Would you save me, save me, save me Come on I wish I could I wish I could I wish I could I wish I could I wish I could I wish I could I wish I could I wish I could Would you save me? Can you hang and hold you know how I'm feeling? I go crazy, I go crazy And if they're asking where just tell me if I'm falling Would you save me? Would you save me? Save me, save me, save me, save me, save me, save me, save me, save me, save me, save me, save me The way you are A way Of how I feel A past A hope Even left I'm in Killing You Come on, let's make some music, let's party, let's go I'm hanging, cause you know how I'm feeling I go crazy, I go crazy And if I ask you would you stop me from falling Would you save me, would you save me I'm hanging, cause you know how I'm feeling I go crazy, I go crazy And if I ask you would you stop me from falling Would you save me, would you save me And if I ask you would you stop me from falling Oh would you save me, would you save me Subtitles by the Amara.org community

ENFP

Transcription

W sumie poprosiłbym traka na priwa jakiegoś Dropboxa albo czego tam, bo w sumie całkiem fajny traczek.

Transcription

Dobra, już jakby wywaliłam te zbędne wkusy, także jest okej.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transcription

🎵 🎵 Dance the night away 🎵 🎵 Live your life and stay among the tall 🎵 🎵 Dance the night away 🎵 🎵 Let somebody drink a little more 🎵 🎵 Dance the night away 🎵 🎵 Live your life and stay among the tall 🎵 🎵 Dance the night away 🎵 🎵 Let somebody drink a little more 🎵 🎵 Tonight we gon' be here on the floor 🎵 🎵 Tonight we gon' be here on the floor 🎵 🎵 Tonight we gon' be here on the floor 🎵 🎵 Tonight we gon' be here on the floor 🎵 🎵 Tonight we gon' be here on the floor 🎵 🎵 Tonight we gon' be here on the floor 🎵 🎵 Let's go! 🎵 🎵 Tonight we gon' be here on the floor 🎵 Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh

Transcription

W następnym poście wrzucę pewien remiks utworu Tony Iggy, nie wiem jak to się czyta, a Iggy nie, nie będę się bawił, po prostu Tony Iggy, Astronomia, może nie jest to remiks najwyższych lotów, prawda, ale podobają, podoba mi się w tym remiksie pewne sample, mi się podobają niektóre takie, takie, takie, no przyjemne niektóre są dla mojego ucha. Więc tak to generalnie wygląda.