Nadgryzione jabłuszko, forum głosowe.

Ciekawe aplikacje na iPhone

Started by lukasz1993258 112 posts last post 6 months ago Page 6 of 6

Transcription

A więc tak, da się nagrywać jak najbardziej, trzeba sobie wejść załóżmy w forum głosowe nagryzione jak łóżko, następnie znaleźć sobie wątek ciekawe aplikacje na iPhone'a, kliknąć sobie w to, cofnąć się do początku, tam gdzie wyjdzie forum głosowe przycisk wróć, pojawi się nagłówek z tytułem potworu, czyli ciekawe aplikacje na iPhone'a, potem jest przycisk replay, klikamy w to i potem musimy po kliknięciu w replay znaleźć przycisk rekord i dopiero wtedy będzie się nagrywało, to wygląda właśnie tak. W razie wu mogę zrobić jakąś prezentację, tylko będę musiał odpiąć sobie na chwilę iPhone'a od słuchawki bluetooth, bo mam słuchawki bluetooth jednocześnie podpięte do pompa poprzez dwa 4G i iPhone'a. Więc będę musiał to odpiąć, bo chciałem, żeby prezentacja ta mi się przełączyła na słuchawki bluetooth.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

No i jeszcze brak powiadomień o tym, że ktoś nagrał wiadomość na forum, że pojawił się nowy wpis. Tego jeszcze nie ma, jeszcze tego iPhone nie powiadamia o tym, że ktoś nagrał nowy wpis w śledzonym wątku czy forum. Tego jeszcze brak.

Transcription

Za dwie godzinki to sprawdzę na spokojnie, także to sprawdzę i tyle, ale gdzieś tak jak mówiłem za dwie godzinki to jeszcze raz sprawdzę.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Witajcie, to jest właśnie wpis testowy mam nadzieję, że tym razem się udało że wszystko dobrze poszło tak jak powinno jeśli nie, to przepraszam ale to jest wersja beta którą obecnie testuję i mam nadzieję, że wszystko się jakoś udało jakby co, to przepraszam za wpadki no właśnie, o tym mówiłem, także pozdrawiam i do usłyszenia w kolejnym wpisie

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Spoko, wszystko się elektryczko nagrało i wysłało.

Transcription

Да и свят не, власть не отохожу.

Transcription

Cenk'i zapan mı tümati?

Transcription

No to dobry wieczór Państwu wszystkim. Mamy dzisiaj 10 lutego. Przychodzę do Was z kolejną ciekawą aplikacją. Jest to dopiero w formie testów i to dosyć zamkniętych testów, ale uwaga. Ja sobie tutaj ogarnę iPhone'a. Muszę to zwolnić najlepiej. Jak widzicie to jest Zośka. Ale uwaga. I teraz idę sobie palcem w górę i co mamy? Mamy LH Voice'a. No i paczkę. Będzie jeszcze lepsza wersja budowana. Na razie, wiadomo, mam tą wersję, którą mam, ale pojawi się niedługo wersja w beta testach. Telewizja kadlowa Kołobrzeg, kilkanaście firm chętnych do wyremontowania ulicy Żółkiewskiego. No właśnie, o. Teraz info strzega mieszkańców 10 województw, nowe alerty, załącznik. O, niech sobie faktycznie przeczyta. I tak jak mówiłem wcześniej, że aplikacja cały czas jest w fazie rozwoju, cały czas jest w naprawie. No i generalnie tak to. No i robi ją Mietek Bąk, znany jako Axel Atus-Eltena. Był znany jako wiolinist.

Transcription

No ciekawe, ciekawe jak to się dalej będzie rozwijać.

Transcription

No, na razie, wiesz, coś tam w rozwoju jest, są redukowane pauzy, bo za dużo pauzy robi, czasami się resampluje, no więc gdzieś tam coś powolutku się w tym kierunku rozwija. No wiadomo, w App Store, zanim to ujrzy światło dzienne, to może minąć wieki, jak to się mówi, bo zanim wszystkie rzeczy się podopinają, to może być to z miesiąc, dwa co najmniej, jak nie więcej. Ale generalnie te rzeczy powoli trwają.

Transcription

Oby się to rozwinęło.

Transcription

Witajcie, bardzo fajny projekt mimo, że jakoś wcześniej nie przypadałem no były takie krótkie czasy jakichś archive'a i sobie nie używałem, nie wiem czemu to teraz jakoś, to teraz jakoś chciałbym sobie je używać

"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!