Nadgryzione jabłuszko, forum głosowe.

Ciekawe aplikacje na iPhone

Started by lukasz1993258 112 posts last post 6 months ago Page 3 of 6

Transcription

No tak, jeżeli masz w zegarku kartę SIM, to możesz tak naprawdę zostawić sobie telefon w domu i wyjść po prostu z zegarkiem. Zegarek ma swój głośnik, no gada to tak jak te zwykłe zegarki mówiące po polsku, też mają tak samo głośnik. I to co Ci przyjdzie, SMS, powiadomienie, cokolwiek, to wszystko słyszysz tak naprawdę w zegarku. Więc jeżeli masz kartę SIM, to nie wiem, iPhone Ci się rozląduje, a musisz pilnie wyjść, to możesz wziąć zegarek.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

No dobrze, ale przepraszam, że tak powiem, Mati, jeszcze raz od początku, bo ja przepraszam bardzo, że tak powiem, ale ja mam trochę wolny zapłon. Powoli, powolutku, jeszcze raz od początku. Sparujesz ten zegarek z iPhone'em, tak? To w tym momencie zaraz, jeżeli iPhone mówi, to w tym momencie zegarek tak samo mówi. Czy jak masz na przykład kartę SIM w zegarku, to nawet możesz mieć tak samą kartę SIM w iPhone'ie, czy z iPhone'a się kartę SIM wyjmuje, czy jak? No sorki, Mati, za takie pytania, ale ja pierwszy raz w sumie z czymś takim się spotykam, więc tutaj generalnie, no szczerze powiedziawszy, ja trochę jestem w tyle, jeżeli chodzi o nowoczesną technologię. Dlatego ja bym chciał tak mniej więcej wiedzieć. Jak to tak po części działa, no bo kupujesz zegarek, no chyba, że zegarek ma jakby własny voice over, ale nie rozumiem, jak zegarek ma swój głośnik, okej, ale zaraz, czyli co tam też jest, tak jak mówię, wgrany voice over, czy to jeszcze inaczej jest, czy jak? No bo ja naprawdę, Mati, no przepraszam cię, ale ja nie wiem, tak jak mówię, ja pierwszy raz się z czymś takim spotykam, w sensie pierwszy raz o czymś takim słyszę, znaczy inaczej, słyszałem o zegarku, tak jak mówiłem już tutaj w tym wątku, ale cały czas próbuję rozkminić, jak on działa.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A więc tak, paruję zegarek z iPhone'em, no i potem mogę niezależnie używać iPhone'a lub zegarka. Dzisiaj była taka sytuacja, że robiłem sobie kawę i iPhone leżał sobie w pokoju, zegarek wiadomo mam na ręku cały czas, chyba że go ładuję, no to go ściągam z ręki, no i po prostu kumplowi na Messengerze odpisałem z zegarka. To są dwie niezależne, jakby dwa niezależne urządzenia. W zegarku też jest jak najbardziej VoiceOver, który się włącza w ustawienia dostępność VoiceOver, a potem jest skrót trzy razy kolonka i nie z zegarka, jeżeli chcesz kartę SIM na zegarek, to musisz iść do salonu Kleja, Boise, wziąć Orange, bo Plus i T-Mobile chyba jeszcze nie mają, o właśnie mi powiadomienie na zegarek jakieś przyszło, zawibrowało mi i co? No i w Plusie i Playu, wróć, Orange i Play ma tylko eSIM, Plus i T-Mobile nie ma. W Orange i Playu idziesz z takim zegarkiem, mówisz, że chcesz eSIM. Nie wiem jak to dokładnie wygląda, ale to jest tak zwana, wirtualna karta SIM, że tam się jakiś kod QR czy kod wpisuje, ale nie wiem jak to wygląda, powiem Ci dopiero za tydzień jak będę miał tą kartę eSIM, bo jeszcze nie wiem jak to wygląda. No i tak, jeżeli załóżmy już masz tą kartę eSIM, no to tak naprawdę możesz sobie iPhona zostawić w domu, no i iść po prostu na miasto z samym zegarkiem, no i po prostu odbierać połączenia, dzwonić, no tak naprawdę możesz wtedy załóżmy, nie wiem, albo masz iPhona i zegarek, załóżmy iPhone Ci nagle wpadnie na mieście, zegarek trzyma, potrzebujesz zamówić taksówkę, to normalnie tylko masz kartę tą eSIM w zegarku, wchodzisz w telefon, wchodzisz w kontakty, wybierasz, nie wiem, Ikara, dzwonisz, mówisz, że chcesz zamówić taksówkę i normalnie, po prostu z zegarka sobie możesz taksówkę zamówić i tak dalej. No tak to wygląda.

Transcription

No powiem Ci, że coraz bardziej mnie to interesuje. Czyli w tym momencie, kiedy na przykład jest eSIM, to i iPhone, i zegarek obaj będą działać, jak rozumiem, tak? Bo naprawdę powiem Ci, że zaciekawiłeś mnie tym. Chyba sobie na YouTubie jakieś rzeczy odnośnie tego zegarka sprawdzę, bo tym to, żeś mnie naprawdę teraz zainteresował. A jeżeli mogę zapytać, tak z ciekawości, to powiedz mi, ile ten zegarek gdzieś tak mniej więcej trzyma? Czy on trzyma mniej więcej tyle samo, ile iPhone? Czy jak to wygląda?

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

No tak, iPhone i zegarek wtedy działają niezależnie, czyli na przykład idziesz sobie do restauracji zjeść obiad, zostawiasz iPhone w domu, bo masz 5% baterii, by ci padł i ktoś do ciebie zadzwoni na zegarek, no to bierzesz z zegarków, to jest jakby niezależne. eSIM to jest tak zwana wirtualna karta SIM, tam się jakiś kod QR wprowadza, nie wiem szczerze jak to wygląda, za tydzień będzie w play'u, to za tydzień zdam relację, jak już będę miał tą eSIM, bo tam się coś wprowadza itp itd. W ogóle w tych iPhone'ach, w tym twoim XR to nie wiem, ale na przykład w SE3 można zrobić dual SIM, gdyby ktoś się upadł. Bo można mieć eSIM i można mieć fizyczną kartę, czyli na przykład mógłbyś mieć eSIM play'a, a fizyczną kartę w orange i to jest możliwe na tych iPhone'ach, tylko nie wiem czy XR, czy dopiero od jedenastki, tego nie chcę sobie powiedzieć i muszę gdzieś to sprawdzić. No i tak samo właśnie jest z zegarkiem, że eSIM jest na zegarku, i kartka fizyczna jest w iPhone'ie. Zaraz się chyba wezmę właśnie w play'u, bo tu mam play'a, tam mam play'a, więc, tylko, aha właśnie, z tego co mi się wydaje, jak dzwoniłem do play'a pytać o eSIM'a wczoraj, to pani mi powiedziała, że nie da się mieć tego samego numeru, jak bym miał eSIM'a. No i tak jest. No i tak jest. No i tak jest. No i tak jest. Ale ja nie mam takiego samego numeru, jak by w dwóch urządzeniach, czyli będę musiał sobie wziąć kolejny numer z eSIM na zegarek, ale nawet jak będę płacił te 2 czy 3 dychy na ten zegarek, to uważam, że to jest w sumie warte ceny, no bo niby można było wziąć na kartę i konto ważne rok, ewentualnie jeszcze, tak ewentualnie mogę pomyśleć, no tylko pytanie właśnie, jeżeli jest konto ważne rok, i jak to działa też ewentualnie z internetem chociaż wiadomo czasami będę korzystał z zegarka dzwoniąc czy coś podam też ludziom numer na zegarek bo czasami będzie mi to szybciej odebrać niż z telefonu

Transcription

to znaczy powiem Ci w tym momencie tak jeżeli chodzi o konto ważne na rok no to ja akurat tą opcję mam włączoną więc tutaj u mnie to jak najbardziej się sprawdza pakiet internetu też możesz na rok jakby wykupić a poza tym u mnie jest coś takiego, że za każde doładowanie konta to mi się zbierają gigabajty internetu i dzięki temu mam w sumie już prawie 500 giga internetu tylko, że ja sobie nie ładuję konta co miesiąc tylko na przykład co dwa miesiące, co trzy miesiące w zależności od tego ile ładuję ponieważ ja za nielimitowane smsy i rozmowy do wszystkich sieci płacę miesięcznie 30 zł więc tutaj to jest uważam bardzo dobra opcja natomiast ja sobie zrobiłem tak, że przedłużyłem to na rok dołożyłem sobie konto do chyba 30 lipca 2026 roku na połączenia wychodzące i przychodzące chyba są nie, chyba przychodzące są do końca lipca 2026 roku a wychodzące do końca sierpnia 2026 roku więc tutaj też jakby w ten sposób to załatwiłem i tak jak mówię na przykład jeżeli w danym miesiącu mam na koncie 50 zł to na przykład w przyszłym miesiącu nie muszę doładowywać bo oni sobie sami pobierają te trzy dychy z internetem też mam podobnie to znaczy wiadomo, że ja w domu używam wi-fi zazwyczaj więc tutaj też jakby nie ma żadnego problemu i co? no i tutaj teraz jeżeli chodzi przykładowo o tak jak mówiłem te gigabajty internetu to one same się zbierają jak się konto doładowywuje no i tak to mniej więcej wygląda jak będzie się zbliżać końcówka lipca obecnego roku to będę musiał sobie pakiety internetu przedłużyć jeszcze raz ale tak no to jednak ja z tej usługi jestem bardzo zadowolony jak mam być szczery i naprawdę polecam ją wszystkim co do zegarka no to jak kiedyś będę miał możliwość no to sobie oczywiście ten zegarek przetestuję sądzę, że tyle giga internetu ilustracji ile mam już uzbierane w telefonie no to w tym zegarku akurat bez problemu by mi to starczyło na długi, długi czas

Transcription

No i Łukaszu, dzisiaj byłem w piekarni i w Totorodku w Kauflandzie i powiem Ci, że specjalnie nie zabrałem telefonu, żeby zobaczyć co się stanie. Oczywiście Pani z Apple'a wprowadziła mnie w poważny błąd, czego ja też na początku w ogóle nie uwierzyłem. Myślę, że tam z pracy potwierdzili, że dobrze ja myślałem, Pani wprowadza ludzi w błąd, gdyż iż ponieważ, bo na razie e-simki nie mam, e-simkę będę miał dokładnie za 3 dni, jeżeli wszystko dobrze pójdzie. Ale wiadomo, wziąłem sobie na wszelki wypadek kasę i ewentualnie telefon z Google Pay, ale głównym moją płatnością miał być zegarek. I wyobraź sobie, pomimo, że nie miałem iPhone'a przy sobie. iPhone został. iPhone został w domu, wiadomo, nikt by się nie dodzwonił, ale płatność normalnie tak naprawdę przeszła, tylko dopiero dostałem powiadomienie na zegarek, że płatności zostały jakby odjęte z mojego banku i historia z portfela dopiero dostałem w domu, jak połączył się z iPhone'em, bo wiadomo, nie ma e-simki. Ale normalnie można płacić zegarkiem bez e-sim, gdy jesteśmy na zewnątrz i nie bierzemy iPhone'a. No tylko, że wiadomo, wtedy nikt się z nami nie skontaktuje, nie dodzwoni, ale płatności działają. No i bardzo to jest wygodne tak naprawdę, bo wystarczyło tylko przycisnąłem szybko na ręku do terminala, tak naprawdę gdzieś tam rękę zbliżyłem i już płatność została obrana.

Transcription

Eee, to fajnie, to w takim razie elegancko. No tak jak mówię, jeżeli kiedyś będę mieć możliwość, to może kiedyś się w coś takiego zaopatrzę, tylko że w moim wypadku, to tak jak mówiłem, trzeba będzie jeszcze spory czas poczekać. Bardzo spory czas. Nie wiadomo ile, może to minąć rok, może to nawet być dwa lata. Jak to mówią, wszystko zweryfikuje czas.

Transcription

No sprawa fajna, nie powiem. Już za dwa dni najprawdopodobniej w sobotę e-simkę będę miał albo w Play albo w Orange. Zobaczymy co się będzie bardziej opłacać itp. itd. Więc zobaczymy tak naprawdę jak to będzie wyglądać. A co na zegarkę to może mógłbyś na raty popróbować w iSpocie czy gdzieś tam jakiś będzie ekspert na raty popróbować kupić zegarek. No ja kupiłem go akurat za trzynastkę. Ale mógłbyś tak naprawdę spłacić na raty. No jeżeli, nie wiem, on tam kosztuje tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąt dziewięć plus ja będę sobie wziął ubezpieczenie za sto trzydzieści złotych, no to tam dwa sto. No to, no to rata mogłaby być, nie wiem, stu a może miesięcznie sto trzydzieści, może miesięcznie, nie wiem jak to tam wygląda. No więc szybko byś to spłacił.

Transcription

Ja tak jak mówię, po prostu muszę nad tym pomyśleć, też dobrze by było, żebym miał możliwość ewentualnie tego zegarka jakoś potestować w jakiś sposób, żeby w ogóle zobaczyć jak to działa, jak to w ogóle wygląda, zanim bym podjął decyzję, czy brać chociażby na raty, czy nie. Ale tak jak mówię, no ja na spokojnie to muszę wszystko poprzemyśleć, wszystko muszę przeanalizować, co i jak z czym się je i zobaczymy. Ale tak jak mówię, z Twoich opowieści, z tego co Ty opowiadasz, no to, z tego co słyszę, no to ten zegarek to właśnie bardzo fajna taka... ciekawa jest to rzecz.

Transcription

bo tak naprawdę byś musiał poszukać osoby, która ma właśnie takie zegareki, mogłaby Ci na chwilę pożyczyć coś w tym stylu. Ja tak naprawdę w sumie tylko chwilę widziałem Apple Watcha i tak naprawdę dopiero zacząłem testować jak to działa, dopiero jak swój kupiłem zegarek.

Transcription

Ale swoją drogą, bardzo mnie ciekawi, ile taki zegarek trzyma. Czy on trzyma coś na zasadzie iPhona, w sensie w zależności od tego, ile się go używa, czy jak? Bo rozumiem, że ten zegarek chyba ładuje się za pomocą portu USB, no nie? Czy jak to wygląda? No bo, no szczerze powiedziawszy, nie wiem, a miło by było to wiedzieć. Dziękuję.

Transcription

Nie, zegarek nie ma żadnego portu USB, ani USB-C, ani lighting. Jest taki kabel magnetyczny z takim okrągłym kółeczkiem. I to przykładasz do zegarka, czyli musisz zegarek zdjąć z ręki, położysz go wyświetlaczem do dołu i tam, gdzie zegarek jakby leży na Twoim ręku, tam jest jakby też do ładowania, gdzie się ten kabel magnetyczny przykłada. Ten kabel jest USB-C i z drugiej strony jest magnetyczne, takie kółeczko, które trzeba przyłożyć i to jakby samo przyciągnie do zegarka. Można też mieć ładowarkę magnetyczną, ładowarkę bezprzewodową z takim małym magnetycznym kółeczkiem do łącza. Oczywiście Apple, jak to Apple, daje Ci kabel jak USB-C z wejściem magnetycznym, ale oczywiście kostkę musisz sobie dokupić. Ja stwierdziłem, że nie potrzebuję kupować kostki, bo mam, bo kupiłem do iPhone'a SE3. No więc zrezygnowałem z kostki, nie kupowałem dodatkowej kostki, bo to jest bez sensu. Może sobie kupię ładowarkę bezprzewodową do łącza. To będzie chyba lepszy zakup gdzieś myślę w następnym miesiącu, zakupić ładowarkę bezprzewodową do łącza. Bo mam co prawda do iPhone'a SE3, ale tam nie mam tego magnetycznego kółeczka, więc nie naładuję tym zegarka. No i właśnie dali mi tylko kabel USB-C, kostkę miałem dokupić, stwierdził, że nie chcę, bo mam, więc kostki nie kupowałem. Co do baterii, to zależy tak naprawdę jak się używa. No ja używam dosyć go często, bo i tutaj mam ustawione harmonogramy snu, i mam ustawione płatności i powiadomienia, i coś tam na nim robię. No mi zegarek wytrzymał dwa dni w sumie, od niedzieli gdzieś od 16 do wtorku, tak bo dzisiaj mamy czwartek, okej, do wtorku gdzieś tam do 20 chyba bodajże trzeciej. Kumpeli po trzech latach musi ładować łącza, no już dwa razy dziennie musi tego łącza ładować. No wiadomo, bateria się zużywa, tak jak w iPhone'ie. Aha, i jeszcze jedna rzecz. Niestety w łączu nie ma możliwości wymiany baterii. No jak Ci już bateria pieprznie w łączu, tak że już on w ogóle nie będzie trzymał, to niestety nowy zegarek Cię czeka. Ale to tak szybko nie nastąpi, to tak szybko nie nastąpi, więc spokojnie tak z 3-4 lata myślę, że ten łącz mi podziała. No wiadomo, po tym i tak trzeba będzie pewnie kupić łącze, bo raz bateria, a dwa możesz po prostu nie mieć wsparcia, więc już mogą niektóre aplikacje nie chodzić. Nie wiem, będę musiał poczytać do kiedy ma wsparcie Apple Watch SE.

Transcription

A, to tak to mniej więcej wygląda. Szczerze powiedziawszy o tym magnetycznym ładowaniu, to ja po raz pierwszy słyszę, że tak powiem, bardzo ciekawie. Naprawdę ciekawie. Nie mogę powiedzieć, że nie. Czyli tak, mam rozumieć, że jak bateria pada, no to też jest jakieś powiadomienie, że bateria pada. Czy to jest coś mniej więcej podobnego, jak jest w iPhone'ie? Że jak bateria siada, to jest to takie powiadomienie, że niski poziom baterii. Jak to wygląda? No z jednej strony szkoda, że tutaj niestety co cztery lata trzeba wymieniać nowy zegarek, bo się baterii nie da wymieniać. No szkoda. No i też jest trochę głupota z tą kostką, bo moim zdaniem powinni tą kostkę dołączać, jak się już kupuje ten kabel USB typu C. No ale zaś z innej strony, jakby nie patrzeć, no to przecież to jest oczywista sprawa, że firma Apple musi na czymś zarobić. Ja nawet nie chcę na przykład wiedzieć, ile ten kabel kosztował USB typu C, ale podejrzewam, że gdzieś około stu by na bank. I tutaj oto jestem w tym momencie bardzo dziwnie spokojny. Bo tak jak mówię, firma Apple musi na czymś, że tak powiem, zarabiać. I takie pytanie kolejne, jeżeli chodzi o ten Apple Watch, to rozumiem, że ten Apple Watch, też można zablokować i go normalnie odblokować, no nie? To jak to też wygląda? I też jest inna, jeszcze takie jedno pytanie, takie dosyć konkretne. Czy... Czy, czy, czy, czy, czy... Zegarek też się wyłącza i włącza normalnie tym przyciskiem, tak? Czy to jest w iPhone'ie, tak? Nie. Bardzo COVID. Target. epo. broom.com. Zobacz, zamian fairem. I nawet tu znowu nie cảm creo. No... Ale takie mnie, po prostu... Tajda się włożyć klik, które będziesz już puścił... Tylko słowo. Jeżeli potrafisz nią przy gewoon Indigenous, to się zgłaszasz.

Transcription

Co do baterii, to na 99% tak jak w iPhone'ie, 1% nie pamiętam czy on piszczy, jak jest zablokowany czy nie, no to to się sprawdzi tak naprawdę, czy on mi zapiszczy i wtedy na przykład wiadomo zapiszczy jakieś tam powiadomienie i patrzy, że aha, że to bateria, czy po prostu jest to powiadomienie tak jak w iPhone'ie, że dopóki nie odblokujemy telefonu, to nie mamy powiadomienia, że pada bateria. To muszę sprawdzić. No fakt, no trochę lipa z tymi bateriami od zegarka, no ale wiadomo, 4-5 lat, no to i telefony to są wsparcie, więc to jest tak można powiedzieć specjalnie właśnie zrobione, że no że po prostu te baterie padają tak mniej więcej właśnie jak się kończy wsparcie dla zegarka. W ogóle jest taka fajna sprawa. Że jak ładujemy zegarek, to tak naprawdę jak się naładuje zegarek, to nie musimy co chwila patrzeć na tym zegarku i go tak gdzieś odblokować i kombinować, tylko na iPhone'ie nam pokaże aplikacja ta Watch, że tam zegarek Apple Watch został naładowany do 100%, no i wtedy możemy odłączyć zegarek.

Transcription

Eee, to fajna sprawa. Jak można coś takiego zrobić? Naprawdę? Szczerze powiedziawszy, zdumiony jestem. Coraz bardziej mi się ten zegarek podobać zaczyna. Nie powiem, że nie. Nie powiem, że nie. Ale, coś jeszcze tutaj miałem powiedzieć. Aha. Z jednej strony właśnie szkoda, że w iPhone'ie nie ma czegoś takiego, że nawet przy zablokowanym ekranie jest powiadomienie, że bateria siada albo jakiś, nie wiem, dźwięk czy piszczenie. Jakby chociaż taka aplikacja była, to byłoby fajnie, no ale cóż. Jak to mówią, nie można niestety mieć wszystkiego. Napisy by Jacek Makarewicz

Transcription

No tak, w ogóle tak naprawdę możesz z aplikacji Watch ustawiać sobie to, co ma być na zegarku, więc albo na zegarku możesz ustawiać, albo na telefonie w aplikacji Watch. Na przykład właśnie ja sobie aktualizowałem zegarek nie z ustawienia ogólne uaktualnienia zegarka, tylko sobie go zaktualizowałem z aplikacji Watch. Zresztą zaraz Ci zaprezentuję, jak to wygląda, jeżeli chodzi o aplikację Watch. Szukaj go zwolnie. Mogę sobie edytować tarcze. I piąty, księżycowa poświata, cztery komplikacje, indeks UV, pogoda, minutnik, aktywność. No to Metropolitan to jest ten zegarek, to tak się jakoś tak nazywa, Metropolitan, księżycowa poświata. Powiadomienia, przycisk. Gdy aplikacja, powiadomienia, przycisk. Na przykład powiadomienia. Zaznaczone, zaznaczone, powiadomienia, przycisk, podsumowania przy blokadzie, włączone. Aktywaty, możliwe świetle, powiadomienia pojawiają się na Apple Watch, gdy go nosisz, pod warunkiem, że nie używasz właśnie iPhone'a. O, powiadomienia pojawią się na Apple Watch, gdy go nosisz, nie używam iPhone'a. No i właśnie wszystko mi tak naprawdę spływa na Apple Watch'a i jest mi właśnie szybciej to odebrać. Wskaźnik powiadomień, włączone. Jeśli masz nieprzeczytane powiadomienia, u góry ekranu wyświetlana jest czerwona kropka. Aby wyświetlić powiadomienia, przesuń palcem w dół. Prywatność powiadomień, nagłówy, podsumowania przy blokadzie. Apryvat może wyświetlać podsumowania, skróty, powiadomień, gdy jest zablokowany. Zwykle są to ikony aplikacji i ich nazwy oraz krótkie nagłówki. No dokładnie. Pokazuj całe po stuknięciu, włączone. Pokazuję całe po stuknięciu. Włączone. Ogólne powiadomienia ze podsumowaniami i wyświetlaciem dopiero po stuknięciu. Pokazuj całe. Apt. Aktywność. Przycisk. App Store. Przycisk. Hałas. Przycisk. Kalendarz. Przycisk. Książki. Audio. Przycisk. Mapy. Przycisk. Meteoret. Przycisk. Mycie rąk. Przycisk. Poczta. Przycisk. Podcasty. Przycisk. Pogoda. Przycisk. Porceli. Apple Pay. Przycisk. Aplikacja automatyczna. WP. 2, HS9.4. Aprogramowanie Apple Watch jest aktualne. Zawiera wszystkie poprawki, błędów i udoskonalenia zabezpieczeń. Asek. Kart. Zaznaczone. Ogólne. Przycisk. Wróć. Ogólne. Jeśli opcje. Kryp samolot. Kryp skupienia. Przycisk. Orientacja zegarka. Lewy nadgarstek. Przycisk. Język i region. Przycisk. Apple ID. Przycisk. Otwieraj automatycznie. Przycisk. Odświeżenie w tle. Przycisk. Włącz dyktowanie. Wróć do zegara, przycisk, tryb przyłóżku, włączone. Możesz używać ładowanego Apple Watch jako zegara. Jeśli na Apple Watch ustawiony został alarm, to już przed jego czasem ekran stopniowo się rozjaśni. Włącz z druga ekranu, wyłączone. Apple Watch Mateusz, przycisk, Apple Watch Mateusz, powiadomienia, przycisk, widok aplikacji, wduch, przycisk, widok aplikacji, wduch, przycisk, kolejność w docu, zaznaczone, ostatnie, ulubione. Możesz uporządkować aplikację, pasy w kart, zaznaczone. No to już masz wdoczka. Rzecz na pasku statutu, kolejność w docu, kolejność w docu, na kółwek, wduch, na kółwek, Apple Watch Mateusz, przycisk, wróć, Apple Watch Mateusz, powiadomienia, widok, wduch, ogólny, sieć komórkowa, ekran jazdy, sieć komórkowa, przycisk, sieć komórkowa, plan komórkowy, na kółwek, konfiguruj sieć komórkową, wygaszony, Play nie oferuje obecnie planów dla Apple Watch, aby uzyskać więcej informacji na temat planów komórkowych dla Apple Watch, konfiguruj sieć komórkowa, To jest jakiś błąd, bo w Playu mówią, że można, więc nie wiem, kto tu mówi w końcu prawdę. Tu mi niby tak pokazuje, że Play nie ma tam na infolinii, że jest, więc będziemy tak naprawdę sprawdzać to w sobotę. Jak nie, to pójdziemy do Orange'a. No i widzisz, mogę sobie tak naprawdę ustawiać z Watcha to, co będę miał na zegarku i to się ustawi. Na przykład, jak wyłączę VoiceOver'a. O, i chyba mi się wyłączył na zegarku. O, funkcja VoiceOver jest wyłączona. A, i mogę tak, albo koronką, albo włączę z iPhone'a. O, proszę bardzo. I z iPhone'a włączyłem VoiceOver'a. Na zegarku. No i, no mniej więcej właśnie tak to wygląda. No i, no mniej więcej właśnie tak to wygląda. No i, no mniej więcej właśnie tak to wygląda.

Transcription

Nie no, naprawdę bardzo fajny zegarek. Naprawdę, szczerze powiem, bardzo ten zegarek mi się spodobał. Więcej jak na razie, póki co, pytań nie mam.

Transcription

A więc witajcie, spieszczę tutaj z informacją a propos eSIM, bo może ktoś tutaj śledzi grupę, ale się tam nie nagrywa, nie wypowiada, więc stwierdziłem, że przekażę tutaj info. A więc tak, byłem sobie radośnie w Play'u w sobotę w galerii. Play nie posiada eSIM-ek na zegarki, ma tylko eSIM na telefon. Gdybym chciał na iPhone'a, jak najbardziej tak, ale na zegarek nie. Posiada to Orange, ale po pierwsze, bym musiał wziąć kolejny numer, dlatego że tylko abonamentowe numery posiadają eSIM, karta nie, a na razie z tego, co widzę, nie ma takich opłacalnych abonamentów, no bo jeżeli nawet jest tam 30 zł, 20 zł, to jest o wiele mniej internetu, więc to mi się trochę nie opłaca. A tutaj no uzbierałem sobie piękne 2100 GB, no więc szkoda to tracić. Poza tym no tutaj płacę... 25 zł, a tam bym płacił 39, a dlaczego? Bo do eSIM, do Watch'a jeszcze dopłacamy 9 zł, no to nie byłby majątek, gdyby to działało też na kartę, no to ja i tak kładuję konto po 100, po 200 zł na pół roku czy coś, więc nawet jakbym, nie wiem, miesięcznie 33 zł by mi zostało odciągane z karty, nie obraziłbym się na to, no ale niestety ta opcja nie wchodzi w grę. Kolejny numer, po to, żeby mieć eSIM-kę, no to bez sensu, no to znowu ludzie by po prostu dziwili się, co to za numer, po co to, no więc nie, no to to w ogóle nie wchodzi w grę. To tak. No a nie chcę rezygnować z tej karty, bo mam bardzo dobrą ofertę, fajną, więc szkoda po prostu, żebym rezygnował i te 2100 GB internetu przetegowało. Ewentualnie bym zrezygnował wtedy, gdy... Nie wiem, nagle by stwierdzili, że ja mam za dużo tego internetu i panu zawieramy, no to wtedy mógłbym ewentualnie przyjść na telefon, ale dopóki mam ten internet, to nie, bo 25 zł i bardzo dobra oferta tak naprawdę, więc wstrzymuję się z eSIM-em. Aha, no i jeszcze jedna rzecz. Nie można mieć tak, że mamy inny numer na telefonie, inny numer na zegarku. Musimy mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć... Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku. Nie da się tak, jak ja myślałem, że mogę sobie na iPhone'ie mieć ten sam numer na telefonie i na zegarku.

Transcription

Nie no, tak jak mówiłem, ten Apple Watch to jest naprawdę bardzo fajne rozwiązanie. Co do e-karty SIM, no to wiadomo, Orange sobie chce moim zdaniem zarobić, dlatego tylko na abonament. Dla mnie sprawa oczywiście jest jasna, jeżeli chodzi o tę kwestię. Jeżeli tutaj chodzi o numery telefonów, no to ja powiem tak, ja jestem zwolennikiem posiadania tylko wyłącznie jednego numeru telefonu. Nie są mi potrzebne dwa albo trzy numery telefonu, bo uważam, że to jest trochę dla mnie bez sensu. Jeden numer telefonu w zupełności mi wystarcza.