Transcription
A więc, a propos aplikacji Tut.co, czyli ta kukułka, to w ogóle jest bardzo prosty sposób na to, żeby ta kukułka się nie odzywała, bo ja zauważyłem coś takiego, że jak wyciszę sobie telefon, przesunę tym przesuwniczkiem, to działa to tak, że kukułka też się wycisza.
I pomimo, że nie mam ustawionej między chyba 22 a 6, to kukułka się wycisza i ja wyciszę telefon na noc, żeby mi tam nikt nie dzwonił po nocach, a mam dosyć gąsie dzwonek, więc jakby mi się wydarło na pół domu, to masakra, to kukułka też się uciszy.
Zresztą zaraz zobaczymy, mamy 10.44, to by za długo trwało, żeby posta nagrać.
Ale spróbuję wyciszyć telefon, o i później zobaczymy, czy o 11 ta kukułka się nam odezwie, czy nie, bo też to jest w sumie dobry sposób odezwieć czego.
Co do ciekawych aplikacji na iPhone'a, to polecam Sync Assistant Move, łącznie Sync Assistant Home.
Kosztuje to 18 złotych za dwie aplikacje.
Sync Assistant Home to jest niby kolor test, ale z tym kolor testem to jest różnie.
Też tam jest czytanie kodów kreskowych.
To działa jak chcę, raz działa, raz nie.
Czasem mi się udało, czy to jest Nutella, że kawa, ale to trzeba kręcić, kręcić, więc w domu jeszcze możemy się tym bawić.
Ale w sklepie to już tego nie za bardzo polecam, bo zanim byśmy w sklepie...
Znaleźli kod, to by minęło pół godziny, a czasami jak jest małe natężenie światła, czy coś takiego, to on nie chce za bardzo czytać.
I to jest potem duży, duży problem z tym, żeby w ogóle to jakoś ustawić odpowiednio, więc to jest w ogóle bezsens z tym czytnikiem kodów.
Tak samo aplikacja Sync Eye, no ona na sklepowe rzeczy też nie polecam.
Zresztą było na blogu, jak próbowałem kupić chleb.
Kupić chleb, czy chipsy, czy to w ogóle, to to było masakra.
Na materiach coś tam też kombinowałem, to coś tam się udało, ale to jest bez sensu.
Ale udało mi się Sync Eye przeczytać pewną kartkę kiedyś w Krakowie, która była bardzo ważna i mi się akurat to udało, że nie trzeba było oka.
No nie czytało to jakoś tam bardzo dokładnie, urwało litery, ale po treści kartki i treści tekstu.
Udało mi się znaleźć właściwą kartkę, udało mi się znaleźć te właściwe, które były do pewnej rzeczy potrzebne i się mi udało.
Więc nawet jakoś to tak działa.
Tak samo raz mi się udało na papierosach, udało mi się nawet papierosy odczytać.
Albo TapTapSee, albo Sync Eye, tam już je kombinowałem w maju, ale się nawet udało.
No tak samo aplikacja TapTapSee, no to jest taka, że robimy sobie zdjęcie czegoś tam.
No tak samo aplikacja TapTapSee, no to jest taka, że robimy sobie zdjęcie czegoś tam.
Mówi co jest na zdjęciu, no wiadomo, że to różnie też działa, ale no też z papierosami się wtedy udało, więc jakoś to tam działa, można kombinować.
Sync Assistant Move, to jest GPS.
No on jest przydatny, gdyż możemy sobie ustawić, żeby nas prowadził zakręt po zakręcie, możemy sobie ustawić, żeby nawigował do nas, do jakiegoś sklepu, z tego rodzaju OpenStreetMap.
A jak mamy profile do tego synca, to możemy sobie na przykład ustawić,
A jak mamy profile do tego synca, to możemy sobie na przykład ustawić,
załóżmy Profil Transport Tryb Miejski i wtedy, że mam ustawiony Transport Tryb Miejski, nie musimy się za bardzo przejmować, jak autobus do mnie gada przystanków,
gdyż możemy sobie po prostu ustawić tego synca i on będzie czytał nam, jaki przystanek następny, jaki był przystanek, no ja sobie tak jeździłem autobusami i to się sprawdzało.
gdyż możemy sobie po prostu ustawić, jak autobus do mnie gada przystanków, no ja sobie tak jeździłem autobusami i to się sprawdzało.
By lanes i jez role.
Bo myślę, że jakbym mógł udostępnić zadanie, aby당iły gavek na dwa pliki.
Sarah Jackson,ình
Finally my one blog o.
How to your.
I to jest jakoś nuestras właśnie online podróże?
To jest my our online podróże?
No reaches kluczy.
I to jest też na klasie, to są swoje moje model dane ze sklepć, ale to są te ustawienia.
Tylko, ze darnowa.
Idź i też Bardzo fajnie nigga się ta aplikacja sprawdza i z whatsapp.
Any movement to operations ent.
o oczywiście niebone nadzieję.
Ta aplikacja sprawdza, możemy sobie też wpisać adres, będzie nas prowadzić do adresu, będzie nam mówić co mamy po prawej, co mamy po lewej stronie, za ile będzie dany adres.
Też mogę kiedyś zrobić jakąś prezentację w terenie, jak załóżmy ustawiam gdzieś Trazailo i na przykład od punktu A do punktu B załóżmy idę i też to się sprawdza.
Nie wiem jak Trazailo sobie w autobusach radzi, jeszcze tak tego nie testowałem, ale jak chodziłem i po Krakowie i gdzieś tutaj u siebie nawet ustawiłem Trazailo jak wracaliśmy ze sklepu.
Tak.
Ustawiłem go na nawigację samochodową, no to nawet to się sprawdziło i nawet nas w sumie dowiózł do domu.
I to będzie na tyle, jeżeli chodzi o aplikację i o godzinie 11.00 zobaczymy czy kukułka się włączy czy nie i dam znać czy to działa czy to nie.
Bo mi się wydaje, że to działa, ale zobaczymy czy mam ustawione 22.06, czy rzeczywiście ta kukułka jak jest wyliczony telefon się ulepsza.
Czy nie ulepsza.