Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Started by mojsior 579 posts last post 3 years ago Page 23 of 29

wygląda na to że u angeliki dzieją się hocki klocki bo próbuje się autoryzować a nie ma jak bo serwer iana albo leży albo nie wiem co.
U mnie na moim podstawowym kompie gra wstaje ale pewnie gdybym nie miał neta to było by po grze.
Ale na moim drugim kompie albo wywala ten błąd co u angeliki albo nie wpuszcza mnie do konta.

a ja mam jeszcze lepiej i to na prawdę lepiej bo mi nie wysypuje. Może za krutko grałem, nie wiem, ale nie wysypuje

wygląda na to że usterki zostały naprawione

Słuchajcie, bo ja chyba jakaś tempa jestem.
Było zadanie z oczyszczeniem powalonych drzew w lesie, czy coś takiego. Ale w chwili, kiedy wynajęłm konia, tego zadania nie ma na liście. Czy ja gdzieś mam szukać tych drzew na północy, czy jak?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

co do konia to pamiętam zadanie gdzie trzeba było znaleść konia w lesie i znaleść jeźdźca dla tej pani co jest przy stajni, co do drzewa to wiem, że w lesie jest drzewo do którego da się wejść tylko trza zagadkę rozwiązać.
Nic więcej o drzewach nie pamiętam no chyba że nie wziołem jakiegoś questa.

Dobra, już wiem. Chodziło o to, że tego konia się znalazło i te drzewa się oczyścily same, jakby dwa zadania zaliczyło.
Ale nie wiem teraz, gdzie szukać tych wzgórków, grzbietów i tak dalej, tych stanowisk bandytów.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Jedno jest w zachodnich ruinach na północy przed fortem. Drugie jakie znalazłem to opuszczony tartak. Za mostem na północy jest obóz z namiotem, ale po mimo tego, że dodałem to nadal mi czegoś brakuje. Dodałem też jakiś płaskowyć, ale to chyba też nie to.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

No opuszczony tartak, to i ja mam.

Anna Frankowska

Ktoś wie, gdzie jest jeszcze jakiś kemping bandit? Jeden jest w lesie na północy, drugi w ruinach, a inne?

Anna Frankowska

chiba w katakumbach coś bolo ale nie pamiętym do końca

aa już wiem przechodzisz przez katakumby, tam jak masz drzwi do obozowiska goblinów.
Tylko musisz mieć simeana inaczej tych drzwi nie znajdziesz i gdzieś wokół nich powinno coś być

Krażę po kopalni i szukam tej rudy dla kowala, czy co o tam chce, ale krążę, krążę i znaleźć nie mogę.

Anna Frankowska

Jest w paru miejscach. To jest to co ruda żelaza.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Eee znaczy co, ruda żelaza to jest to?

Anna Frankowska

tak to jest to ewentualnie zbieraj też tam inne surowce będziesz mogła je posprzedawać.

Zbieram, zbieram.

Anna Frankowska

Czy też macie aktualizację?

tak
drobne poprawki nic szczególnego ona nie wnosi.
Taką inną prośbę bym miał bo mam ahc ze starym updaterem, który to nie sprawdza co już jest pobrane tylko pobiera jak leci.
Przy okazji wersji 1.2 był poprawiony ten updater i twórca umieścił do niego link, niestety nie potrafię znaleść tego maila gdzie ten link był z instrukcją jak to się podmieniało gdyby ktoś mógł podesłać na priv treść tego maila z tym linkiem to będę wdzieęczny

Wyszła kolejna wersja. 1.3.3. I teraz nie da się wejść do mauzoleum Adrianusów. A w jednym gdzie powinien być kamień runiczny nic takiego nie ma.

to jest definitywnie jakiś bug