Forum

Pokażmy jak gramy (Dzielmy się livestreamami)

Galeria społeczności

Poprzednia 18 / 20 Next

martinus

#341 ·

Dzięki za info daszku.
May the force be with you!

matius

#342 ·

Szkoda, że nie dzisiaj. Dzięki za info.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Zuza

#343 ·

szkoda, szkoda, ale czas albo wydażenia nie wybierają
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Zuza

#345 ·

3 likes
Hej!
Z wiązku z tym, że mam energię do działania, kusi mnie aby wkońcu zrobić na streamie Nocked! True tales of Robin Hood. Jesteście chętni na takie coś dzisiaj?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

martinus

#346 ·

Fajny pomysł zuza. Możesz zrobić. Odsłucham zapisu na pewno.

Zuza

#347 ·

Stream przekładam, będę dawać znać
Boże, błogosław obsługę
klienta.

martinus

#348 ·

OK rozumiem.

matius

#350 ·

2 likes
W tygodniu pojawi się odcinek z Manamon 2 i ze Stardew Valley.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

matius

#351 ·

Z racji na ograniczenia czasowe w tygodniu pojawi się tylko odcinek z Manamon 2.

Adasadula

#354 ·

na jaki ciul spamujesz tym i tu i tu.

martinus

#355 ·

bo nie wiem w kturym wątku mam wrzucać linki. Stream przełożony na 21 00 pod nowym linkiem jak coś.

matius

#356 ·

Jeśli stream to tylko tu. A jeśli film, itp to na drugim wontku.

Adasadula

#357 ·

Edited
Edit: nic nie mówiłem :D, myślałem o innym wątku

martinus

#358 ·

No to tak robię przecież. A co do streama, to niestety konfiguracja w OBS mi się posypała i nie dam rady tej transmisji zrobić dzisiaj.
Poprzednia 18 / 20 Next