[18 plus] Kawały cz. 2
Back to Humor, gry i zabawy#1021 daszekmdn
To ja, żeby było chociaż troszkę śmieszniej rozbudował bym to w formie:
Lecą 3 komary, a przed nimi świetlik xD.
#1022 Zuzler
Jak zakończyć kłótnię głuchych?
Zgasić światło.
#1023 Zuzler
W czasie obchodu 50-letniego jubileuszu pewnego wysokiego urzędnika, jeden z jego podwładnych wygłosił następujące przemówienie: — „W starożytnej Grecji istniała legenda, że przeznaczenie mężczyzny, od tego zależy, gdzie go Muza w dniu narodzin ucałuje. Mówiono tedy że poetę całuje Muza w czoło, śpiewaka — w usta, rzeźbiarza — w rękę, a gdzie pana, czcigodny panie jubilacie ucałowała Muza, żeś przez 50 lat siedział na tym oto fotelu?
#1024 balteam
Po ukończeniu studiów prawniczych syn proponuję ojcu (staremu prawnikowi), że zastąpi go na jeden dzień w pracy, aby ten miał wolne po tylu latach harówki. Pod koniec dnia się spotykają i syn mówi:
- To było cudowne! Pierwszy dzień w pracy, a ja zakończyłem sprawę, która ty ciągnąłeś przez ostatnie 5 lat!
- Też mogłem to zrobić już dawno temu, ale trzeba było opłacić twoje studia.
#1025 balteam
- Skąd Sokrates wiedział, że nic nie wie?
- Żona mu powiedziała.
#1026 MarOlk
Rozmowa dwóch kolegów:
A powiedz mi, ale tak szczerze, dlaczego ją przeleciałeś?
Noo... leżała naga, to ją przeleciałem. Na chuj drążyć temat. A co miałem zrobić?
autopsję idioto!
Ty mi nie mów co ja mam robić!
Kurwa... jesteś najgorszym weterynarzem jakiego znam!
#1027 MarOlk
Co to jest odwrócony egzorcyzm? To sytuacja kiedy diabeł prosi księdza aby wyszedł z dziecka.
#1028 Numernabis
U lekarza:
- Proszę pani, wyniki wskazują na to, że mdłości pani córki wynikają z faktu, że jest w ciąży.
- Ależ panie doktorze, to niemożliwe, córka nigdy nie poznała prawdziwego mężczyzny, twierdzi, że nawet się nie całowała.
Lekarz na to odwraca się i podchodzi do okna, stoi tak i patrzy się w niebo, trwa to jakieś 5 minut i w końcu odzywa się matka.
- Panie doktorze, czy coś się stało?
Doktor na to:
- W takich sytuacjach najczęściej na niebie pojawia się gwiazda i przybywają trzej królowie, za nic nie chcę tego przegapić.
#1029 kmicic92
Witam panią, chciałbym się nauczyć języka łacińskiego. A dla czego chce się pan uczyć łacińskiego? Chciałbym porozmawiać ze świętym Piotrem w niebie. A co jeśli trafii pan do piekła. Ja niemiecki doskonale znam.
#1030 MarOlk
Był dziadek, który od dłuższego czasu był nagabywany przez rodzinę aby w końcu sporządził testament. Dziadek wzbraniał się twierdząc, że jeszcze za wcześnie i w ogóle po co. Rodzina naciskała, więc dziadek rad nie rad napisał testament i udał się do notariusza by ten ewentualnie sprawdził czy wszystko jest zgodnie z prawem. Notariusz po przeczytaniu testamentu rzekł do dziadka: "Pański testament jest w zasadzie w porządku, ale są dwie drobne rzeczy. "Nikomu" pisze się razem, a "ni chuja" osobno.
#1031 MarOlk
Para u ginekologa. Doktorze, nie możemy zajść w ciążę. Próbowaliśmy seksu według faz księżyca, zmieniliśmy dietę, zrezygnowaliśmy z używek, uprawiamy dużo sportu... Lekarz patrzy i mówi: Panowie... wy tak serio?
#1032 balteam
Dzwoni domofon:
- Kto tam ?
- Ja do wymiany okien.
- Już przyszedł jeden pan i wymienia.
- To ja. Wypadłem.
#1033 balteam
- Słyszałeś, że nasz kierownik zmarł?
- Tak, słyszałem.
- I wiesz co? Zastanawiam się, kto jeszcze od nas nie żyje
- Jak to - kto jeszcze?
- Bo w nekrologu napisali: Wraz z jego śmiercią straciliśmy jednego z naszych najlepszych pracowników.
#1034 balteam
Przychodzi facet do wróżki i narzeka:
- Nie mam pieniędzy, mieszkanie by się przydało odmalować, samochód zmienić...
Wróżka wzięła jego dłoń w swoje, coś tam pomruczała i mówi:
- Od teraz podrap tą dłonią to, z czym masz problem, a los ci to rozwiąże. Nie masz pieniędzy? Podrap portfel. Remont? Podrap ścianę. Samochód? Już wiesz.
Facet nie uwierzył, ale zapłacił ostatnimi pieniędzmi. Podrapał portfel - dostał nieoczekiwaną premię. Podrapał ścianę - sąsiad zalał mu mieszkanie, a z ubezpieczenia zrobiono kompleksowy remont. Podrapał samochód - wygrał nówkę na loterii. Za jakiś czas przychodzi do wróżki, jednak mocno niezadowolony. Ta go pyta o przyczyny tego stanu rzeczy, na co on odparł:
- A po kiego mi cztery jaja?
#1035 balteam
Na autostradzie A4 wywróciła się ciężarówka wioząca nowe wydanie Słownika Ojczyzny Polszczyzny Profesora Miodka. Przejeżdżający byli zdumieni, zszokowani, zaskoczeni, otumanieni, osłupiali, skonsternowani, oszołomieni, zadziwieni, zafrasowani, zaintrygowani, zaniepokojeni, zatrwożeni, przerażeni, zdziwieni, zaskarbieni, zakłopotani, zbici z tropu, zdezorientowani, zamurowani, oszorowani.
#1036 kmicic92
W czasie II wojny światowej baba zbierała znaczki. Przyszedł Hans Klos i dał jej całą serię.
#1037 Julitka
Zaskarbieni? Oszorowani?
-- (balteam):
Na autostradzie A4 wywróciła się ciężarówka wioząca nowe wydanie Słownika Ojczyzny Polszczyzny Profesora Miodka. Przejeżdżający byli zdumieni, zszokowani, zaskoczeni, otumanieni, osłupiali, skonsternowani, oszołomieni, zadziwieni, zafrasowani, zaintrygowani, zaniepokojeni, zatrwożeni, przerażeni, zdziwieni, zaskarbieni, zakłopotani, zbici z tropu, zdezorientowani, zamurowani, oszorowani.
--