Ach! Dzięki Basiu. :D Mam swojąkaskę, ale przelam ją regularnie po zapłaceniu rachunków, bo zbieramy na wypasioną willę. Która kosztuje 1000000 zł, plus100 kredytów. A do tego trzeba zbierać na różne rzeczy do niej. Żeby mieć wszystko
Nie mogę się przytulić bo to też moja postać z the great heist, i na innym mailu. Bym musiała 2 vipy kupować. Ja by mieć dziecko, muszę i tak kredyty kupować bo zaden facet vip jakoś nie chce ze mną sie związać, albo chociasz podzielić plemnikami. :( Ktoś nie dotrzymał słowa :(
Bo mnie ostatnio popmundo znudziło, ale faza sie odnowiła. Urodził się Milan, a dzisiaj Alicja miała dzień płodny, kochaliśmy sie i znowu zazła. :D
I Anna z Jackiem też dzisiaj zaszła, bo mają vipy. Oj nie płacz, nie płacz, urodzisz sobie jakąś małą frankelstein, ze sztucznego zapłodnienia też będzie dobree
Heeej! Sluchacieee~! pomocyyyy! Nie obczailysmy z Anna, ze dzisiaj mamy koncert wieczorem i wlasnie jedziemy pojazdem artysty. Jak to zatrzymac i wrocic do Warszawy?
No ładnie, a ja już kupiłam prezencik i czekałam na ten ślub. Przy okazji było by osiągnięcie udział w ślubie, a tu nic. Na 2 raz wyłączcie automatyczny przejazd. Zawsze później można wyruszyć ręcznie.
aaaaaaj Baaaśka. Po c Jacek się brał za tą starą skartonowaciałą raszplę. Tylko tałatajstwa w życiu mnie narobi. A paaaaaaszszszszszłłłłłłaaaaaaaa!
Choleeera jaaasnaaaa! Narezerwuje to to, zawsze koncertów, nie popatrzy, nie sprawdzi. Najpierw nie pojawiliśmy sie na ślubie przez taką samą sytuacj, u Ali i Krzysia, potem na imprezie premierowej płyty, a potem jeszcze naszwłasny ślub. I na swój pogrzeb też nie zdążymy.