nasze nicki
Back to Integracja Eltenowiczów#141 martinus
@monte. Masz rację. Takie prawdziwe to jest coś. Ale wątek już na inny temat zszedł.
#142 Paulinux
Nie ma to jak samouwielbienie :D :D
#143 martinus
Noo dokładnie. ;xdAle większość nicków bierze się z przypadku.
#144 marcysia
Każde monte jest dobre. a nick ciekawy.
#145 martinus
No to jakiś fan club monte trzeba będzie założyć hahaha.
#146 DJGraco
Ja również uwielbiam serki monte. Twój nick właśnie od razu mi się z tym serkiem skojarzył i nie miałem wątpliwości.
#147 martinus
przypominają się lata 90-te kiedy to monte popularne było.
#148 Zuzler
I całe serce oddasz tylko im, Monte dziecka czaas.
#149 jamajka
Ej, to mogłam być ja? Nie, to chyba nie przy mnie było, ale... Ja to też piłam i serio tak smakuje. :d
-- (Monte):
Hej. Jestem tu od nie dawna, a wy pewnie zastanawiacie się, co to za nick i skąd się wziął. A no stąd, że jak jeszcze byłam w Laskach, to któregoś wieczoru przywędrowałam sobie do pokoju moich koleżanek w grupie internatowej, w której wtedy byłam. Gadałyśmy jak to się często zdarzało, nocne Polaków rozmowy, no i koleżanka powiedziała, że mleko z wódką orzechową smakuje jak Monte. Mnie i drugą koleżankę tak to rozbawiło, że śmiałyśmy się chyba przez 10 minut. A potem one dwie zaczęły tak do mnie mówić i tak zostało.
Tak przy okazji to jakiś czas później siostra poczęstowała mnie czymś takim. Nawet dobry likierek, ale nie da się tego tak wypić na szybko. Rzeczywiście smakował jak Monte.
--
#150 Monte
Nie, to z Łucją Czartoryską i Natalią Lewandowską. Łucję na pewno kojarzysz, Natalii możesz nie kojarzyć.
#151 jamajka
Jedną i drugą kojarzę.
#152 Monte
O widzisz, byłam święcie przekonana, że nie kojarzysz Natalii.
#153 jamajka
To już moje czasy. Niedługo, ale jeszcze.
#154 mucha
hm a ja chyba monte nie znam a też uczyłem się w laskach
#155 Zuzler
Swoją drogą Łucja Czartoryska, to brzmi bardzo... DOstojnie.
#156 Monte
Paweł, ja cię kojarzę z przedszkola i z początkowych lat podstawówki. Ty chyba chodziłeś z Nikolą Weber i Klaudią Sieradzką do klasy.
#157 mucha
dokładnie tak później z Piotrkiem Warachowskim i tym całym rocznikiem
#158 Monte
Właśnie.
#159 magmar
EJJJ nie chcę sobie robić tego drinka, bo się mogę uzależnić. Od monte oczywiście.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#160 mucha
ale tak wychodząc po za wątek to na prawdę polecam to jest świetne nie są to moje preferencje jeżei chodzi o alkochol bo wolę coś mocniejszego i nie chcę tutaj rozpijać młodzieży ale dla tych pełnoletnich c lubią coś stonowanego to jeszcze raz poecę