Elten 1.09
Back to Archiwum Eltena#1 pajper
Witajcie!
Zbliża się czas empriery nowego Eltena, ostatniego z serii 1.0x chyba, że będą pojawiać się jeszcze poprawki.
Jeśli jednak Elten 1.09 okaże się działać poprawnie, nastmi sugeruję. Chodzi o wybór czegoś do wprowadzenia z pośród rzeczy, do których mam algorytm, by je wprowadzić.
Każdy może wybrać dwie rzeczy, potem się zliczy i pewnie rzecz, która wygra, będzie wprowadzona:
Lista
Ankiety
Media
Notatki
Pożądne co nowego
Wiadomość powitalna
Wiadomości wysłane
Możliwość wysyłania wiadomości e-mail, jeśli dana osoba nas autoryzuje - bardziej się przyda pewnie dopiero wtedy, kiedy pojawią się grupy
Tłumaczenie z wyborem języków i możliwością skopiowania efektu do schowka
Skróty klawiszowe pozwalające, np. w każdej chwilii wywołać co nowego, kontakty itp.
Więcej dźwięków dla różnych rzeczy
Zapraszam do głosu w tym wątku.
PZDR
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2 lukaszenka
A ja bym zaczoł od konfiguracji tego co już jest i żeby to działało jak najbardziej stabilnie np głośność tematu dźwiękowego, wyłączanie i włączanie echa pisania a co do stabilności to przynajmniej u mnie elten po wklejeniu czego kolwiek w adres url głupieje.
#3 lukaszenka
I jeszcze tak na szybko na forum możliwość przechodzenia skrótami do pierwszego posta, ostatniego posta i pierwszego nieczytanego a jak by była możliwość edycji i usuwania już napisanych postów to już w ogóle by było dobrze.
#4 lukaszenka
I tak sobie myśle, że beta testy to w sumie mogłyby być otwarte
#5 piotrk77
witam
najlepsza jest prostota i umiar
#6 kapitannemo77
a mnie interesuje to aby elten nie tylko czytał wpisywane znaki ale i wyrazy .
#7 lukaszenka
A co do dźwięków to przedewszystkim potrzebny jest jeden na ładowanie wszelkich usług bo jak jest wolniejszy internet to ma się wrażenie jak by się program wieszał.
#8 pates
ankiety
media
#9 pajper
Witam!
Na własne propozycje jest już dział, tam piszcie.
Nie przerywam prac nad stabilnością, ale chcę stopniowo wnosić coś nowego, stąd ta ankieta.
PZDR
DP
#10 piotrpaweł
A może możliwość wyboru karty dźwiękowej obsługującej Eltena?
#11 arekk
hmm, to by nie było głupie. _
#12 daszekmdn
Witam! W nowej wersji widać postempy! Wszystko się szybko ładuje, menu się na forum nie laguje, nie trzeba już kombinować z wychodzeniem z wątków, jest lepiej niż na początku. Ale wierszyk wyszedł :D
#13 pates
jest super, jak niewiem co! elten idzie z czasem, mimo, że nieco z błędami, błędy są małe,jak śledzone wądki, a na forah są porządki!
#14 zywek
eh, a echa pisania nie bylo i nie ma :/
#15 pates
ankiety i grópy 1 1 będą?
#16 pajper
Planowana lista zmian na Eltena 1.1 (functionality update):
Ankiety
Ustawienia echa pisania i nowe języki
Więcej dźwięków
Porządny katalog mediów
Jakiś FAQ
Przejdź do pierwszego nowego wpisu.
PZDRDP
#17 fragles73
no to mni3e się te nowe propozycje podobają , ale najbardziej interesują mnie zagadnienia dotyczące echa pisania wyrazów .
#18 daszekmdn
apropo dzwiekow to ten na now y wpis w wontku jest drażniący!
#19 piotrpaweł
Co nowego w v. 1.092?
#20 pajper
Tylko poprawki.
Nie chcę pracować nad Eltenem 1.1, do póki nie poprawimy wszystkich znanych błędów z 1.09, a jeszcze kilka ich na liście jest, np. błąd z tłumaczeniami czy wielkimi literami polskimi.
Możecie więc się spodziewać wielu aktualizacji 1.09x, planuję je ciągnąć pewnie tak do 1.097, ale zobaczymy.
PZDR
DP