Witajcie! Tak jest, Elten jest z nami już od trzech lat. :) Niech więc będzie mi wolno być pierwszym, który mu złoży życzenia. Rok temu życzyłem mu wzrostu stabilności, tego, by autor wreszcie wziął się do roboty i ponaprawiał, co do naprawienia było. Sądzę, że życzenie owo się spełniło. Tak więc w tym roku będę życzyć przede wszystkim ludzi, którzy zobaczą, że Elten już jest stabilny i działa, jak należy. Życzę Eltenowi jak największej ilości aktywnych osób, i by powróciło do nas jak najwięcej userów. Trzy latka to już poważny wiek, dzieci umieją już mówić, są pełne energii. Czasem wywiną jakiś dowcip i trzeba potem ten bałagan naprawiać. Miejmy nadzieję, że Elten takich dowcipów będzie robił jak najmniej. A jak już, to że wszystko błyskawicznie naprawić się uda. Dziękuję wam wszystkim za to, że tu jesteście i wspieracie oraz tworzycie Społeczność Eltena. Z najlepszymi życzeniami, Dawid Pieper PS. Elten 2.0 pojawi się dzisiaj, jakoś po południu. Dawid Pieper Dawid Pieper
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Wszystkiego najlepszego eltenie. Zdrowia szczęścia pomyślności tortu chipsów mnustwo gości. Niech się w tobie żaden wirus nigdy tutaj nie rozprzestrzenia. To ode mnie są te właśnie skromne małe me życzenia.
Witam! Rzeczywiście, przypisałem do instalatora złe uprawnienia i próba pobrania go ze strony powodowała błąd. Już wszystko działa, dziękuję za zgłoszenie. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Dzieciaczek do trzech lat siedzi sobie z rodziną i się uczy, ale w wieku trzech idzie do przedszkola, czas na poznanie nowych ludzi i naukę rozmawiania. Eltenie, życzę ci jak najwięcej użytkowników i jak najmniej hejterów debili!
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
No to Eltenku sto lat! Dużo gości, radości no i wiecznej stabilności w ramach dobrej używalności. Aha. No i multiplatformowości, oczywiście w miarę możliwości. :D :) Dawidzie dzięki!
Czyńmy wokół siebie Dobro, aby i nam w tym życiu lepiej było. :)
Ja już wielokrotnie składałem Eltenowi, jego twórcom i userom życzenia, ale oczywiście się dołanczam kolejny raz. Wszystkiego najlepszego, jak najlepszej stabilności, jak najmniej awarii i błędów, dobrych wersji Iphonowych i Androidowych i jak najmniej spamerów i innych trolli, ale nie tortu i hipsów, bo po takiej mieszance mogła by być rewolucja róży. Dawidzie- w wieku trzech lat dzieci raczej nie umieją mówić nawet średnio, aczkolwiek zdarzają się wyjątki.
Wszystkiego najlepszego dla Eltena. Oby się rozwijał, przechodził bezpiecznie przez różne zawirowania które mogą się zdarzyć i miał jak najwięcej użytkowników