,Śmieszne zagadki
Back to Humor, gry i zabawy#81 Paulinux
Święty Mikołaj :)
#82 misiek
Tak, twoja kolej.
#83 Paulinux
Coś na k, jak nim potrząśniesz, to wyleci biała substancja
#84 daszekmdn
Kałamarz? xD
#85 Paulinux
korektor :D
#86 Moonlight22
O, a ja myślałam, że to krem.
#87 Lowca_Androidow
Jak dla mnie to kutas, przepraszam, ale pasuje :D
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#88 Paulinux
No właśnie chodziło o to, żeby wywołać skojarzenie, ale żeby nie chodziło o to. Dashu, Twoja zagadka, bo w zasadzie byłeś najbliżej.
#89 Lowca_Androidow
Kałamarz? Bez jaj, z tego wylatuje ciemna substancja, z kolei korektor, hmmm, bywają różnebo są takie paski, nie w płynie.
Co do skojarzenia to wiem, że to tak ma wyglądać, ale musiałem napisać
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#90 Paulinux
Wiem, ale w takim dziadowstwie też są.
#91 misiek
Też w sumie myślałem o kałamarzu, ale właśnie nie pasowała mi ta biała substancja. Może teraz powiem głupotę, ale czy by nie pasowała puderniczka?
#92 daszekmdn
Nie mam pomysłu na zagadkę xD
#93 misiek
Co kupujesz do jedzenia, ale tego nie jjesz?
#94 Julitka
Widelec. :p
#95 lwica
Nóż, talerz, i inne takienarzędzia. :-)
#96 misiek
Lwica zgadła i wymyśla zagadkę.
#97 Monte
Który miesiąc ma 28 dni?
#98 Monte
Co jest dłuższe: wąż czy żmija?
#99 DJGraco
1. Luty, z wyjątkiem roku przystępnego
2. Nie wiem. Żmja to gatunek wężowatych. Zależy z jakim wążem się porówna.
#100 Monte
Nie.