Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Back to Integracja Eltenowiczów#681 lwica
DO listy poznanych prze ze mnie Eltenowiczów dziś dołącza Postukujący. :)
#682 Postukujacy
Znajomosć z Lwicą przyklepuję, a raczej przystukuję oficjalnie. A moja lista to powstanie... kiedyś :)
#683 Monte
Jeśli się nie mylę, to z dzieciństwa ze szkoły kojarzę Skrzypeńkę. Jak się pomyliłam to krzycz! XD Jeśli się nie pomyliłam, też krzycz! XD
#684 mucha
tak ona była w laskach ale ja ją słabo kojażę kiedy ona już była w 6 klasie to ja tylko myślałem, jak by tu po dokuczać koleżankom z klasy
#685 skrzypenka
Monte, pewnie, ja ciebie pamiętam, a muchy nie pamiętam. :)
#686 skrzypenka
Zresztą, w 6 klasie to ja tylko w laskach miesiąc byłam, bo 5 października odeszłam.
#687 skrzypenka
No pewnie, dopisuję cię kochanieńka do listy. :)
-- (lola):
Dzisiaj spotkałam Skrzypenkę. :)
Linduś, miło było Cię widzieć.
Do zobaczenia jutro. :)
--
#688 skrzypenka
Aktualizuje liste:
znam: Iskierke, hazel, Monstricka, alissę, anorcie, biedrone, celtic, cinkciaża, damiana zegarka, denisa, dj carrota, julitkę, milenę 132, puszkina, senka, johnsona, tomeckiego, pieca, agatę d, monte, Pitera, everlasting dream, mulkę, mulca, ole stenke, szel, rogalenko, kamerton, wiolinistkę, Piotra, Postukującego, Marcysię, Lolę, sanklip, picioka, siciliana, acorne, Pitefa, Camilę, anitek, Czekoladkę, Kazka, Rafkiwa, Muzyczną jutrzenkę, tygrysicę, agatę kantylenę, Alcię, Annabeth, Dawka, Krissa, Ewelinkę, Grzegorza m, grzezlo, Julianne, kamosza, Martinusa, Matid25, rpoppe, slonika, czyli dobiłam do Zuzler, wyszło mi prawie z 60 osób.
#689 matid25
a ja dopisuję użytkownika adasiek1992 do poznanych przezemnie użytkowników
#690 Zuzler
O przepraszam bardzo, mnie nie znasz osobiście.
#691 skrzypenka
No wiem, źle musiałam się wyrazić, chodziło mi o to, że znam z eltena prawie tyle samo osób, co ty, bo również się doliczyłam z 60 osób. O to mi chodziło.
#692 Zuzler
Aaaa, ok
#693 daszekmdn
Po wielu latach update mojej listy :). Do poznanych dopisuję Paulinux i Siciliana :).
#694 Paulinux
I elegancko. Ja też, co prawda wyłącznie o poprzednika, aktualizuję swą listę.
#695 pajper
Do mojej listy dołączają hazel96 i czekoladka88. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#696 lwica
Do mojej również, dołącza tam też Rogalenko. :)
#697 Wiolinistka
Do mojej dokładnie jak u Pajpera w ostatnim wpisie :)
Super było Was zobaczyć :)))
#698 Monte
Słuchajcie, dzisiaj zorientowałam się, że osobiście znam użytkowniczkę Hazel 96. Naprawdę nie wiedziałam, że to ona! Zorientowałam się dopiero dzisiaj po usłyszeniu wpisu audio na jej blogu.
#699 Julitka
Do mojej listy dołączają Hazel96, Rogalenko i Czekoladka88.
#700 pajper
Na moją listę wskakuje ArcticMoon, otwierając kolekcję spotkań międzynarodowych. :)
Dzięki za miło spędzony czas!
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.