Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Back to Integracja Eltenowiczów#641 Paulinux
Właśnie, Magmar, również dziękuję Ci za kawsko, bycie Eurykleją, powiedzenie do mnie "kici kici" mimo że zarzekałaś się że tego nie zrobisz, rozkminy o Sanah i nie tylko, pamiątkowe nagrania, głupawkę, śmiechawkę, i całkiem poważne rozmowy i też za to, że ze mną, nawet chorą, co jest jak na Ciebie wielkim wyczynem, wytrzymałaś, wojowniku.
A tak btw. to spotkałyśmy też Klucznika.
#642 magmar
Pominęłaś fakt, że wylądowałyśmy w bardzo ciasnym, niezapomnianym uścisku.
Mamy na to wielu świadków.
Była Eurykleja musiał być Klucznik, uśmiech.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#643 lola
Dzisiaj spotkałam Skrzypenkę. :)
Linduś, miło było Cię widzieć.
Do zobaczenia jutro. :)
#644 Zuzler
Uścisnęłam lwią łapę. Chyba Lwica nie ma nic przeciw, bo pazurów nie wyjęła.
I Everlasting Dream, że tak powiem, zaliczyłam.
#645 lwica
DO listy poznanych prze ze mnie użytkownikow dołączyły Ewelastingdream,, Zuzler i Wiolinistka. <3
#646 lola
A ja do mojej listy z ogromną radością dopisuję: Marcysię. :)Dzięki za tak wspaniałą niespodziankę. :) :)
#647 Zuzler
No to się dwie tyczki spotkały. :)
#648 daszekmdn
Że whaaat? xD
#649 marcysia
Dopisuje do mojej listy Lole.
#650 Agata.d
Fajnie, jak doszło do waszego spotkania?
#651 DJGraco
A więc tak.
Postanowiłem zaktualizować swoją listę. Zdałem sobie sprawę, że jednak już trochę tych osób poznałem, i mogą się w zaktualizowanej liście pojawić osoby, których wcześniej nie wymieniałem. A więc tak...
Pajper,
Wojtas,
Paulinux,
Elanor,
Pates,
Sanklip
Violinist,
Gabi,
Jamajka,
Kamil02,
No i dzisiaj mogę dopisać
Camila
Mustafa,
Narid
#652 Elanor
Właśnie. Nie wiem, czy ja w końcu Camilę wymieniłam, choć kilka lat temu się spotkałyśmy.
#653 camila
Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że z postukujacym chodzilam kawal czasu na tyniecką, nieładnie jest mnie tak nie rozpoznać. ;) Emilu, Graco też poznałam, w przyszłości niedalekiej może cinkciarz bydzie, nie mam pojęcia.
#654 Postukujacy
Ależ ja Cię Koleżanko rozpoznałem dawno, dawno temu, zaraz gdym tu na Eltena przybył. Po prostu nie jestem wylewnym typem relacyjnym i o takich rzeczach nie zwykłem pisać w mig.
#655 pajper
Na moją listę wpisuję po 2-dniowym spotkaniu użytkownika o niezwykle pomysłowym nicku "piotr".
Dzięki za wizytę, granie, śpiewanie i przerabianie rytmu 3/4 na 4/4!
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#656 Julitka
Ja również dołączam Piotra do swojej listy.
-- (pajper):
Na moją listę wpisuję po 2-dniowym spotkaniu użytkownika o niezwykle pomysłowym nicku "piotr".
Dzięki za wizytę, granie, śpiewanie i przerabianie rytmu 3/4 na 4/4!
--
#657 lwica
I jaaaa!
#658 Piotr
Dzień dobry.
Do mojej listy, którą znaleźć możecie we wpisie nr 333 dopisałem właśnie trzy osoby.
W kolejności - Wiolinistka (moje niedopatrzenie, gdyż powinna pojawić się już wcześniej), następnie Lwica i Pajper, bardzo miło było poznać i spędzić pracowity week end.
A to 3/4 zmienione na 4/4, to zmęczenie materiału, wszak pora już była późna, zdarza się. :)
Julitko, spotkaliśmy się już kolejny raz i mieliśmy się na swoich listach, ale miło mi, że wspomniałaś, co i ja również z przyjemnością czynię.
Podsumowując, spotkałem na żywo już 57 osób posiadających konto na Eltenie. :)
#659 Zuzler
Kto da więcej?
#660 Paulinux
U mnie obecnie 37 tylko :/