Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Back to Integracja Eltenowiczów#601 lola
No chyba jeszcze nie koniec.
A ja? :D
#602 lwica
A As? :D
#603 wojtas
As, Kasiatarzyna, Lola
#604 cinkciarzpl
A jak!
:)
-- (wesolek):
Hej! Eeeeeeee, to ja jedynie Cinkciarza.pl spotkałem i bardzo sobie chwalę, co nie? :D
--
#605 lwica
O, a ja tu nie napisałam o Julitce. :)
#606 Krepel88
Jo, mosz recht
#607 pajper
Po bardzo miłym spotkaniu mogę do swojej listy dopisać wiolinistkę.
Raz jeszcze bardzo dziękuję!
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#608 Julitka
I ja również. :)
Nie wiem też, czy była na mojej liście użytkowniczka Everlasting Dream, więc i ją dopiszę, że tak powiem, przy okazji. :)
-- (pajper):
Po bardzo miłym spotkaniu mogę do swojej listy dopisać wiolinistkę.
Raz jeszcze bardzo dziękuję!
--
#609 Wiolinistka
Ja tę dwójkę też, jak się łatwo domyślacie ;) Dzień z Wami był super! Poproszę dokładkę!
#610 damianzegarek
No siemanko ludzie :D
Ciekawie się takie wątki odkopuje w sumie :)
U mnie będzie dłuugo
A więc:
A.S., Agata.D, Biedrona333, Misiek/Łysy, Piciok, Julianne, Julitkę znam kawał czasu, ale niestety nie wspomniała, no cóż... Skrzypeńkę, Magmar jak już ustaliliśmy czas jakiś temu z Bydgoszczy, Celtic z Wawki z konkursu, Picioka, Postukującego, Rylotka odwzajemniam przyjemność, Milenkę132, Patrykus12, MatiD25, milionowego Łukasza, nie pamiętam czy w końcu doszło do spotkania z Kamoszem, Wiolinist, Gabi... Paulina Buczyńska absolutnie nie znamy się na żywo, tyle co pisaliśmy kilka razy. I dalej. Rafkiw i jeśli jest jego miłość o nieujawnionym nicku to także, Rogalenko to też długaśna znajomość, Amparo, Growitę również znam. Jeśli użytkownik Pates stwierdza, że mnie zna to nie będę zaprzeczał, tylko nie wiem jakim Patrykiem jesteś, więc jak coś to prv. Chyba w sumie większość wymieniłem, a jak nie to śmiało piszcie to się pododaje :D
Pozdrówki
#611 pates
Damianie, ja cię kojażę ze szkoły, byłem wtedy raczej szczylem, ale ogulnie to cię kojażę.
#612 damianzegarek
Heh, spoko, niech i tak będzie. Niemniej miło mi :)
#613 pates
Co ma tak być?
#614 damianzegarek
W sensie skoro mówisz, że kojarzysz, to ja nie zaprzeczam :)
#615 damianzegarek
No i jeszcze z przyjemnością dopisuję do osób, które znam osobiście Pitefa i Rpoppe
#616 damianzegarek
No i podział się w sumie smutny fakt, że kojarzy mnie kolega, którego z kolei ja nie kojarzę, szkoda :/
-- (pates):
Damianie, ja cię kojażę ze szkoły, byłem wtedy raczej szczylem, ale ogulnie to cię kojażę.
--
#617 pates
Nie dziwię się. Wtedy miałem ile. 6, 7, max 8 9 lat.
#618 damianzegarek
Kojarzę jedynie, że był taki chłopczyk, który wybitnie sobie mnie upodobał w czasie jak szedłem na polski przez wasz pawilon, więc jeśli byłeś to Ty Patryku, to Cię kojarzę :D
#619 pates
Niee. To nie ja.
#620 damianzegarek
Tak myślałem, bo to dziecko widziało i było baardzo pomocne takie w sumie pocieszne.