Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Back to Integracja Eltenowiczów#201 Zuzler
To ja dodam: Iskierka, Piter... no ten z czterema cyferkami, Matius
#202 piter9521
Ja dopisuje:
pajper, julitka, mikolajholysz, zuzler.
#203 Zuzler
No właśnie, o ciebie mi chodziło :P
#204 piter9521
Wiem.
#205 iskierka1983 Archived
No to ja spotkałam w niedawnym czasie dwie bardzo fajne osoby:
Była To Zuzler i Kazek5P.
Przepraszam, jak źle napisałam czyjś nick.
#206 Prof.Falkowicz
ja znam na zywo Kasie, anorcie, a ninke dopiero poznam w tym roku
#207 Zuzler
Aaa, przepraszam, muszę dopisać, bo zapomniałam, że też tu są na Eltenie: Armand oraz Rogalenka, choć o niego akurat już się kiedyś otarłam, ale z nim nie rozmawiałam. O Agatę Cantylenę czy jak się to tam pisze w otarłam się wczoraj w ten sam sposób, co o Rogalenkę dwa lata temu :)
#208 cinkciarzpl
Zuzler, jak było w czasie tego ocierania? :D :D
Nie mogłem się powstrzymać haha
#209 daszekmdn
Może jak z kotami? Łasili się i mruczeli... :D
#210 marcysia
to ja jeszcze dopisuje zuzler.
#211 Zuzler
Ooooo, kurde, ja też Cię muszę dopisać! :) A ocieranie było takie raczej tego... Psychiczne, choć jak rozdawali te nieszczęsne nagrody, to może i w tym tłumie jakieś prawdziwe się zdarzyło, ja tam nie wiem :P
#212 pajper
Aktualizujemy, aktualizujemy:
Agnieszka, ambulocet, Celtic1002, DJGraco, Elanor, grzegorzm, helenkagd, jamajka, Julitka, klaudia27, magdar1999, matius, mikolajholysz, Monia01, monikazarczuk, moozgish, mulc, mulka, nowik, papierek, Piciok, piter9521, Talpa171, wojtas, żywek.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#213 wojtas
Noto: Nowik, matius, talpa171, Pajper, nuno69, grzybek23, monlight22, Lwica, Pates, i chyba to tyle bo reszte wymienilemm niżej
#214 sanklip
A użytkowniczka sanklip przyznaje się do znajomości z:
pates,
wojtas,
Julitka,
skrzypeńka,
rogalenko.
Przyznaje się też,
po tym, jak jej w głowie zaświtało,
do znajomości z użytkowniczką
strowbery,
którą to znajomość w realu bardzo miło wspomina.
Do grona eltenowiczów,
z mojej inicjatywy dołączyła też niejaka
paulinabuczynska98.
Od kilku dni, z radością dopisać też do listy może użytkowniczkę Zuzę. Super było się spotkać na żywo i pogadać.
Pozdrawiam.
Ps.
Jeśli źle napisałam nazwy użytkowników, sory.
Dajcie znać, poprawię.
Jeśli kogoś pominęłam dawajcie znać także.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#215 agatakantylena25
No toTeraz moja kolej, choć tak mało osób się do mnie przyznało, d. Ze szkoły, a nawet z klasy znam Puszkina, Grzegorzam, Martinusa i Muzycznąjutrzenkę, ponadto ze szkoły znam Skrzypeńkę, Jamajkę, Alissę, Olę Stenkę, której nicku nie pamiętam, Hazel, Johnsona, Mulkę, Tomeckiego, Tygrysicę, znałam również Hryńka, a z innej rzeczywistości Eugeniusza Pompiusza, a z konkursów" Kamertona, Prof. Falkowicza, Kasię, Czekoladkę, Mulca, Iskierkę, Lirina, Everlastingdream, Armanda, Marcysię, Rogalenkę, Rpoppe i Basię, no i Zuzler, której dopowiadam, że mój nick piszemy tak jak słyszymy, czyli przez K..
Znam też: Ankę Furman, Ewelinkę, Frankosiędrummer, Senka, Siciliano oraz Gosię Delas. No i jeszcze, Kasiadoj, Papierek, Anorka i Przemol.
Jeśli kogoś nie wymieniłam to przepraszam.
#216 mucha
a kim ty jesteś agato? i skąd znasz paierka czyż by z lasek
#217 agatakantylena25
Zgadza się, chodziłam do podstawówki w Laskach, a nazywam się Agata Zakrzewska, to łatwo sprawdzić w mojej wizytówce.
#218 mucha
a to ja nie wiem coś mi to mówi ale nie dokońca a też hodziłem do lasek
#219 Puszkin
AgatęKantylenę oczywiście znam, mogę jeszcze dodać użytkowników Midzi, EugeniuszPomiusz i chyba Lukaszenki też nie wymieniłem.
#220 czekoladka88
Dawno się tu nie odzywałam, ale Agatka mnie zachęciła. Dziękuję przy okazji za prywatną wiadomość, bo to ona mnie zainspirowała :) Tak, rzeczywiście poznałyśmy się i spotkałyśmy już chyba dwukrotnie. Ja się tutaj przestałam odzywać o tyle, że namieszały mi tutaj niektóre nicki, podobne lub takie same jak niektórych znajomych, których znam poza eltenem, więc żeby już bardzie nie mieszać przestałam wymieniać osoby, które znam :) Musiałabym chyba wyłącznie lecieć imionami i nazwiskami :) A też sporo osób kojarzę z TT czy whatsapp, więc już mi się wszystko zmiksowało :)
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann