Forum

Blind shel classic- co myślicie.

inne

Previous 2 / 38 Next

misiek

#21 ·

Numeryczna jest. To co, mam ci go wysłać?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

dariusz.1991

#22 ·

JEżeli działa z internetem to poproszę.

dariusz.1991

#23 ·

A jak chciałbyś go udźwiękowić?

misiek

#24 ·

Nie wiem, pomyśl.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

nuno69

#25 ·

@Misiek zakladam ze to jest jeszcze Javowy telefon?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

misiek

#26 ·

Dobrze zakładasz.

dariusz.1991

#27 ·

Nowy blindshell już jest. Połączenie oczekujące ma. Za 10 dni go przetestuję.

Monia01

#28 ·

Czytam teraz o tym telefonie i myślę sobie, że nie głupie jest to rozwiązanie :)
🇺🇦 🇵🇱

dariusz.1991

#31 ·

Widziałem ten opis. Szukam kompletnej instrukcji. Ta na razie jest dość ogólna

pates

#32 ·

Ekhem, parametry takie bym powiedział, no, dość cienkie. Procesor nawet ok jeśli to faktycznie snap 450, nie jest to mega zły układ. No ale te 2 gb ram tutaj to jest przesada. Jeśli to stoi na android go, wtedy nie ma sprawy.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

misiek

#33 ·

Jak na zwykły tel te parametry nie są wcale złe. Szacun za Snapa, tylko ta cena.

Monia01

#34 ·

Ale on nie będzie tańszy i to jest zrozumiałe. Dla mnie jest git, chociaż sama bym nie kupiła
🇺🇦 🇵🇱

nuno69

#35 ·

1 likes
Nigdy w życiu bym tego nie kupił.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

dariusz.1991

#36 ·

No cóż, jedni wolą płacić grube tysiące za Aplowskie nowości, a innym pasuje telefon z klawiaturą numeryczną.

pates

#37 ·

Przynajmniej ma jakiś sklep z appkami, oby google play.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

nuno69

#38 ·

6 likes
Ta, pewnie Blindhslell Play (w Polsce Altix Store) xD.

dariusz.1991

#39 ·

Nuno, wskaż alternatywę z numeryczną i antkiem a od razu się przesiądę:)

Monia01

#40 ·

Tak naprawdę jedyną alternatywą jest Smart Vision 2 z Androidem 6, więc... xd
🇺🇦 🇵🇱
Previous 2 / 38 Next