Rzucam jako propozycję, bo nie wiem czy celem jest kopiowanie interfejsu, czy rewrite, ale patrzę na projekt jako osoba, która QC gdzieś tam kiedyś testowała kilka razy i nie jest tak zżyta, a przez to może kilka rzeczy rzuca się mi w oczy. :) Nie wiem czy ma sens, do przedyskutowania, ale powinno być to proste w implementacji.
* Zamiast opcji dodaj i usuń komputer, po prostu ładna lista uczestników z wyborem ilości komputerów strzałkami lewo-prawo, plus ładne rozpocznij pod tabem i opcja wyboru publiczności stołu, względnie dodawanie komputerów z menu kontekstowego (ale strzałki lewo-prawo bardziej mi się podobają) * W farkle (akurat je testowałem) zamiast listy akcji bym sugerował zaznaczanie kości spacją i ponowny rzut enterem, obecna lista wydaje się nieco sztucznawa * Ustawienia przeniósłbym do ustawień Eltena * No i jakoś tak bardzo brakuje mi prostego chatu pod tabem, jakoś intuicyjnie się spodziewałem. :)
Jak jeszcze coś przyjdzie mi do głowy, napiszę. Świetna robota.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Ja jestem za zamia'ną najważniejszych dźwięków z dwóch powodów. Po pierwsze dla ludzi będzie to wyglądać jak klango 3 Karmiena, po drugie, jak ktoś odpali i eltenrooma i quentina, zleją mu się dźwięki, dlatego wejście i wyjście z pokoi, mówienie przez małpę, powinny być inne, no już nawet po prostu podwyższone, skrócone czy coś, jeśli nie inne.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Zwłaszcza, że lubio ludzie robić dramy, że ukradł dźwięki. Wyszukanie albo i stworzenie czegoś nowego zajmuje moment. Jak coś, mogę potworzyć tego ile trza.