Archiwum Czerwonej Księgi

[Błąd] [Pozostałe] Wycofywanie z kategorii programów na serwerze

Started by Postukujacy 7 posts last post 2 days ago Closed

#1 1 like

Jest lista programów na serwerze, są te trzy kategorie. Jak się wycofuję z którejś kategorii, to program odczytuje tak jakbym wracał do listy trzech kategorii, gdy tymczasem w rzeczywistości lista serwerowych się zamyka i jestem wśród zainstalowanych.
W skrócie: escape nie wycofuje krok po kroku, mimo że tak oznajmia.
INFP

Chodzi o wycofywanie się klawiszem escape. Chodzenie strzałką w lewo wycofuje poprawnie.
INFP

Gdy wejdę w jakiś program i chcę się z niego wycofać, nie ląduję na liście programów, tylko na oknie głównym. Trochę szkoda.

W Skeecie i Audiomemory wchodzę w wyniki. Oglądam najlepsze wyniki lub np. moje wyniki w Audiomemory z jakiejś kategorii. Po wycofaniu ląduję w okienku głównym programu, co najmniej dwie pozycje w tył.

No ale przecież w program wchodzi się z menu pod altem to jak inaczej chcecie?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Oni tu poruszyli 3 różne rzeczy. I znów mamy ten sam problem, czyli 3 różne błędy w jednym.
1. Nie działa cofanie się Escape poziom wyżej z kategorii koderów w okienku programów dostępnych z serwera.
2. Zuzler uważa, że zamykanie otwartego programu powinno nas wrzucać na listę programów. Trochę nie wiem, jakby to miało wyglądać i jest to dla mnie bez sensu, ale tak uważa.
3. Z opcji "Najlepsze wyniki" w Skeecie i AM wywala Esscapem prosto do okienka głównego, zamyka program.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

3 nieaktualne u mnie, na 1 i 2 są wątki. Zamykam
Happy hacking