Forum

Sprzedam klawiaturę mechaniczną Logitech MX Mechanical

Elektronika

pates

#1 ·

Witam!
Do sprzedania posiadam klawiaturę mechaniczną Logitech MX Mechanical.
Urządzenie to jest pełną klawiaturą, z blokiem numerycznym i wszystkimi innymi rzeczami, które klawiatura posiadać powinna. Wyrużnia się przede wszystkim stosunkowo cichą pracą jak na klawiaturę mechaniczną, niskoprofilową konstrukcją, czy przełącznikami Logitech MX Tactile, które są odpowiednikiem standardowych brązowych switchy.
Urządzenie możemy podpiąć maksymalnie do trzech urządzeń na dwa sposoby, to znaczy. Klawiatura obsługuje łączność po przez odbiornik Logi Bold, oraz Bluetooth. Możemy dowolnie mieszać urządzenia tak, jak jest nam wygodnie, czyli 3 na jednym standardzie, lub 2 na jednym i jedno na innym.
Urządzenie zasilane jest po przez USB C, pełne naładowanie baterii starcza na na prawdę długi czas, zwłaszcza z wyłączonym podświetleniem, które to oczywiście klawiatura posiada w kolorze białym.
Aplikacja Logi options jest w pełni dostępna i pozwala personalizację urządzenia pod siebie makra, zmiana funkcji przycisków dodatkowych, regulacja podświetlenia, sprawdzanie poziomu baterii itd.
Sprzęt jest w stanie dobrym, ale ma już swoje lata i trzeba to przyznać, jest to po prostu sprzęt używany. Ma ryski, zadrapania, klawisze mogą już lekko klekotać, taki urok używanej klawiatury.
Nakładki fabryczne wymienione na Keychronowe PBT z racji na degradację fabrycznych, tu też nie jest idealnie, no ale wszystko działa poprawnie.
W zestawie klawiatura oraz odbiornik Logi Bold, mogę dodać drugi za dodatkowe 5 dyszek.
Cena jaka mnie interesuje to 200 złotych do negocjacji, jestem otwarty na propozycje. Zapraszam.