też to zauważyłem a zepsuło się to z minuty na minutę
no przed pułnocom jeszcze było ok.
no ja jeszcze używam messenger.com, no i oczywiście mirka, która działa że asz miło.
hej, powiedzcie mi, jak wam idą testy tego rozwiązania co tu łukasz tak wychwalał? poblokowali wam już konta? :D
mi do tej pory nie blokowali, a już od dwuh miesiency śmiga.
Mbasic robi się coraz chujowszy. Aktualnie prezentuje widok baaardzo podobny do tego zwykłego, co jest widoczne zwłaszcza w grupach. Niby da się tego używać, ale jest to jakieś takie. Za dużo klikania. :P
Warto jeszcze odnotować, że jak ktoś skomentóje twój post, to nie wejdzie sie wto, bo pisze ten wątek jest pusty.
no niestety się nieda, a szkoda, bo fajnie się przez to pisało
Jakich privów, doprecyzuj.
Ja jak chcę napisać wiadomość priv to odpalam messenger.com proste, chyba, że chodzi wam o co innego.
Ja jak chcę napisać wiadomość priv to odpalam messenger.com proste, chyba, że chodzi wam o co innego.
kiedyś przez basic można było pisać i czytać wiadomości, nawet można było podejrzeć, kto był dostępny
5 likes
Ludzie, świat idzie do przodu. Normalny FB już od lat się nie zawiesza na przeglądarkach. Tak trudno nauczyć się jakiejś strony? Do wszystkiego trzeba mieć klienty?
jak komuś wygodniej to dlaczego nie? wyobraź sobie, że nie każdy jest tak oblatany jak ty. Nie mówię, że to jest jakieś trudne ale po co sobie utrudniać jak może być łatwiej?
otusz to, ja mam możliwość kożystania z mirandy, więc to robie, tym bardziej, że od paru miesięcy działa to stabilnie, i nie ma mowy o jakim kolwiek blokowaniu.
z messengera to kożystam na telefonie, a tak jak pisałem, skoro tu mam możliwość i jak mnie nie myli pamięć, to od marca nie mam blokowanego konta, to czemu nie kożystać?, tym bardziej, że nie mal co dziennie jest aktualizacja, bo kożystam z wersji rozwojowej.