a oto jakto wyglada u mnie.
wczodze na
www.facebook.comloguje sie, i mam komunikat:
Wykryliśmy podejrzaną aktywność związaną z Twoim kontem na Facebooku i ze względów bezpieczeństwa tymczasowo je zablokowaliśmy.
Prawdopodobnie konto zostało narażone na niebezpieczeństwo w wyniku wprowadzenia hasła na stronie zaprojektowanej tak, aby wyglądać jak Facebook. Ten typ ataku znany jest jako wyłudzenie (phishing). Dowiedz się więcej w Centrum pomocy.
W kilku następnych krokach zaprezentujemy test bezpieczeństwa, który pomoże zabezpieczyć konto i pozwoli ponownie się zalogować.
Kontynuuj
no to klikam kontinuuj i tam jest:
Jak chcesz potwierdzić swoją tożsamość?
Wyślij kod zabezpieczający w wiadomości SMS na telefon
Zidentyfikuj zdjęcia znajomych
Wskaż znajomych, którym niedawno wysłałeś(aś) wiadomość (hourly limit exceeded)
Kontynuuj
i tak Wyślij kod zabezpieczający w wiadomości SMS na telefon
Z niemoge uzic bo niemam dobrze w koncie ustawiony nr telefou, tzn niemam go tam w formie miedzinarodowej.
Zidentyfikuj zdjęcia znajomych
W z ta funkcja pomagal mi koelga zdalnie ale tes sie nieudalo potwierdzic mojej tossamoscy.
no i funkcja Wskaż znajomych, którym niedawno wysłałeś(aś) wiadomość (hourly limit exceeded)
K jest najbardziej dostepna dla mnie, jednak ze jak wybieram tak jak oni chca 5 przyjaciol do ktorych pisalam ostatnie 2 tygodnie, i klikam kontinuuj to tes sie nieuda zwerifikowac moja tossamosc.
a gdyby ktos zapytatal o zmiane hasla, to to mi sie zmienic juz udalo z powodzeniem, ale nawet jak sie zaloguje z tym nowym zmienionym haslem, to i tak pisze to samo co wam kopiowalam.