FinalMUD

FinalMUD

Started by Postukujacy 135 posts last post 1 month ago Page 7 of 7

Dusza pieczec cichych też nie? Zgłos. Generalnie to mi się nie podoba w którą stronę ten final idzie. Wolę bawić się na swmudzie swoim własnym. :D Taka anty-reklama, wynikająca ze zniechęcenia. Postukujący też nie gra, ja się ograniczam do kopania w kopalni.

A już myślałem przez kilka dni, że to będzie popularne. No nic, może kolejne mudy powstaną :)
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

powinieneś zmienić na nithrilowe lub stalowe z lepszym dmg

no i było, ale potem zaczełi sie bawić w jakieś ściezki, z path of exile 2, gra straciłą balans jak pisałem po wyżej, to jest podobno beta czy alfa no to ludzie nie wiedzą czego się spodziewać. Starałem się popytać na discordzie o to oi owo, ale dlanich to chyba plac zabaw jest.
-- (balteam):
A już myślałem przez kilka dni, że to będzie popularne. No nic, może kolejne mudy powstaną :)

--

Ja mam dość tego pierdo** muda bo tak. miałem dwie pary zdrowych skurzanych rękawic i nie chcący wywaliłem te z levlem 25 piekło niech go po chłonie cholerny mud teraz już wrzyciu takich nie znajde mam ale level 1.
Cholerne wstrętne sample w suno!

niestety z ekwipunkiem, i wyrzucaniem jest straszny śmetnik. np powinieneś mudz napisać wyrzuc 2. zdorowe co wyrzuciło by drugi przedmiot z tą samą nazwą np, ale cóż. Zobaczymy czy to się dalej jakoś rozwinie czy dalej się będą bawić.

tak znowu zrobili że aspekty se można dowolnie włączać

Słuchajcie, ja wpisuję zdejmij tarczę, zdejmije obronne kolczyki. xD

Chyba nic z tego ne będzie, a szkoda, bo fajnie się zapowiadało.

Przeklejam z discorda.
Gerwazy — Wczoraj o 20:51
---------------------------------------
oficjalnie projekt zamykam, serwer bedzie dzialal, wroce za jakis czas z czyms nowym i wiekszym pod wzgledem kontentu, kiedy i jak to sie okaze

No chyba jaja. Ile to było? Miesiąc czy mniej?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

E no nie, trochę podziałalismy. Niestety, przerosło to Gerwazego.

Jeśli go przerosło to dlaczego
chce wracać
z czymś większym?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

zaczeli wymyślać, zamiast naprawiac błędy z balansem itd no i tak to się skończyło jeszcze, że słuchał tych śmieszkó z discorda co się angarzowali to nie dziwne wsumie. Szkoda, bo fajnie na początkusię projekt zapowiadał.

no dokładnie