Polecam wiki, tam sporo informacji. O broni duszy też. Brak helpa do broni duszy polecam zgłosić, bo to dosyć spore niedopatrzenie jest, nie wiem z czego wynikające. Pamiętam, że help był. Claude code musiał coś zepsuć... Ach ten Klaudiusz nasz... Emil nie napisał o jednej jeszcze aktywności, mianowicie łowiectwie. Można skorowac zwierzątka z ich skórek do czego, jak się zdaje, też Klaudiusz helpa nie napisał...
Poszukaj w triggerach i zrób trigger, który aktywuje się na tekst o zarzuceniu wędki, czeka określoną ilośc sekund i zarzuca ponownie. Czasem trochę ciężko się z tego wyplątać, bo trigger w nieskończoność triggeruje i trzeba sprytnie przerwij, wyjdź z lokacji.
ChatGPT na pewno pomoże ci zrobić taki trigger gdy go o to zapytasz, podpowie gdzie co i jak. I daj mu znać, że pytasz z punktu widzenia niewidomego usera.
A widzisz, nie napisałem, bo sam o tym jeszcze nie wiem. Chyba za długo tkwię w czeluściach kopalnianych i mnie ominęło to to :)
-- (Rogan): Polecam wiki, tam sporo informacji. O broni duszy też. Brak helpa do broni duszy polecam zgłosić, bo to dosyć spore niedopatrzenie jest, nie wiem z czego wynikające. Pamiętam, że help był. Claude code musiał coś zepsuć... Ach ten Klaudiusz nasz... Emil nie napisał o jednej jeszcze aktywności, mianowicie łowiectwie. Można skorowac zwierzątka z ich skórek do czego, jak się zdaje, też Klaudiusz helpa nie napisał...