Jak mnie irytuje Be my eyes... Nie mogę odczytać z tego zdjęcia, zrób lepsze lub zadzwoń do wolontariusza. Nadal nie mogę, zrób lepsze lub zadzwoń. Nie mogę odczytać, przybliż albo zadzwoń. W końcu mu napisałem: Przestań mi spamować tym dzwonieniem, bo Nie będę ludziom zawracać dupy głupią kasetą.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Kolejne zajęcia w klubie IKAR w Lublinie z gotowania zaliczam do udanych! Robiłem hot dogi, zapiekanki i sałatkę z ananasa. Teraz będę miał 2 tygodnie przerwy, bo Pani kucharka będzie miała szkolenie, a 1 października będę robił lazanię i wafle z dżemem truskawkowym i czymś jeszcze, ale mi wyleciała nazwa tej drugiej rzeczy. Bardzo jestem zadowolony z tych zajęć.
A robisz te rzeczy w domu, żeby ćwiczyć? -- (markus1234): Kolejne zajęcia w klubie IKAR w Lublinie z gotowania zaliczam do udanych! Robiłem hot dogi, zapiekanki i sałatkę z ananasa. Teraz będę miał 2 tygodnie przerwy, bo Pani kucharka będzie miała szkolenie, a 1 października będę robił lazanię i wafle z dżemem truskawkowym i czymś jeszcze, ale mi wyleciała nazwa tej drugiej rzeczy. Bardzo jestem zadowolony z tych zajęć. --