Integracja Eltenowiczów

[18 plus] Eltenowy Hydepark (Wątek ogólny, wszystkie chwyty dozwolone)

Started by daszekmdn 880 posts last post 5 hours ago Page 41 of 44

#801 Edited

Tak, z tego urządzenia od góry idzie taka rurka, wodę do butli lejesz, tzn powinno się wlewać do pewnego poziomu, i ta rurka do tej wody wchodzi i gazuje.
To tak wygląda pi razy oko jak ekspres do kawy.
Ta rurka idzie od góry trochę pod skosem w Twoją stronę jakbyś stał przed ekspresem, wkładasz tą butle tak pod skosem do góry, potem dół dociskasz i ta butla wisi zaczepiona u góry, i ta rurka jest w środku butli i dochodzi do wody.
Hmm ale nie ma żadnego mixu, ja nie słyszałem jest soda po prostu do gazowania wody..

O dzięki to nawet nie wiedziałem.
Hmm ale teraz tak się zastanawiam czym to się różni, na pewno w budowie, to że są te rzeczy wyjmowane.
Tylko nie wiem czy to tak samo nie może buzować i się bajzel robić, może to jest jakoś ograniczone..
No ale i tak potem trzeba myć, więc nie wiem czy gra jest warta świeczki...
Muszę poczytać więcej o tym.

Jest tam podobno jakiś dodatkowy zawór, który bardzo powoli upuszcza ciśnienie z butli.

Może mi ktoś kazać przestać grać w gierki?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Tak, rozkazuję ci!
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Nie. Nie rozkazuję ci. Człowiek ma wolną wolę.

Ale przestań już, dobra?

Czy ja jestem normalny, skoro nic a nic mnie te gierki nie ciągną?

A próbowałem?

A próbowałem. Nie wypowiadałbym się gdybym nie próbował.

papierosów też nie palisz, co?

#813 2 likes

Tak jak najbardziej, jesteś normalny, każdy ma inne hobby, inne rzeczy lubi.
Chociaż z drugiej strony, odpowiedz na jedno pytanie.
Kapitan Cook odbył 4 podróże wokół ziemi i umarł w ciągu trwania jednej z nich. Która to była?

Śmiechłem xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

@Guliwer, to ja może jednak pogram XD

Godzina kołowania na pas startowy to jednak przeginka jest, słuchajcie. Meh, te stare piękne czasy gdy MCE robiło wszystko za mnie, o ile mnie dobrze zrozumiało...

Ehm... Czy tylko ja mam wrażenie, że wszystko robię jak trzeba, ale jednak w gierce z kotami strzałka w górę lub w nie zawsze działa jak powinno?

#818 1 like

Strach pomyśleć, co się wydarzy, jak uda mi się skonstruować playrooma, ale eltenowego i po polsku. Dla niektórych pewnie przyda się wtedy odwyk. :D
po co mi sygnatura?

Teraz mi tak przyszło do głowy.
Są codexy itd.
Ludzie robią mody do gier wideo.
Czy nie dałoby się zrobić jakiegoś moda, albo raczej wtyczki do kurnika?
Moglibyśmy wtedy grać ze sobą i z widzącymi znajomymi bez jakiegoś kombinowania.

Nie wiem czy można, pewnie by trzeba z twórcami zagadać, pytanie tylko kto by to zrobił, bo to też trochę czasożerne.
wgl kurnik międzynarodowo się zwie playok.com
Popularne to za garnicą.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.