EltenLink

[18 plus] Eltenowy Hydepark (Wątek ogólny, wszystkie chwyty dozwlone)

Back to Integracja Eltenowiczów

#41 mustafa

No nawet na premium teraz mątują w treść podcasta reklamy, bo współprace i td.
-- (MarOlk):
Mam YouTube Premium, więc mnie omijają takie smaczne kąski

--

Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2026-03-04 20:00

#42 mustafa

Ale eltena masz.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2026-03-04 20:01

#43 MarOlk

100000 podpisów za referendum odwoławczym Miszalskiego w Krakówku pękło. I jak to powiedział fanatyk wędkarstwa: "i bardzo kurwa dobrze". Za samo wytyczenie tej śmiesznej strefy czystego transportu mu się taczka należy jak psu buda. Obojętnie czy byłby z PiS, Po, NSDAP, Klubu emerytów i rencistów czy innego Opus Dei.

2026-03-04 21:04

#44 mustafa

Licytacja na wośp xd zaszczyt wywiezienia Miszalskiego na taczce haha

2026-03-04 21:06

#45 Julitka

Gdzie za 10 zł? Yt premium? xd
-- (mustafa):
Za 10 zł miesięcznie szkoda nerw.

-- (Natalia2000):
Reklamy na youtubie, z jednej strony jak Ci przerwie oglądanie czegoś, to owszem irytuje, ale z drógiej, jeśli nie muszę płacić a w zamian obejrzeć sobie reklamę, to co mi szkodzi?,
Podkasty, fajna rzecz, albo kanały ze sportem niewidomych też dobra.

--

--

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2026-03-04 22:46

#46 zbyszko

W grupie rodzinnej takie rzeczy, coś pięknego i nie drogo. Polecam wszystkim!

2026-03-04 22:53

#47 balteam

a ja polecam vpn do połączenia z Birmą i bez reklam jest yt.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2026-03-04 23:16

#48 daszekmdn

Jaki to ma sens? Więcej zapłacisz za VPN niż za YT premium.
Teraz to jest koszt 27zł jeśli płacimy samotnie. Nie jest to nie wiadomo jaka kwota, a działa wszędzie. Reklamy mnie irytowały na tel, jak czasem chciałem coś obejrzeć no i teraz mam święty spokój.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2026-03-04 23:29

#49 daszekmdn

To jesteś ascetą :D.
Ja mam FB, ale tylko z konieczności. Gdybym nie musiał, to bym nie miał, bo z całego serca nieznoszę firmy Meta.
Telegram nie jest pożeraczem czasu. To komunikator jest po prostu. Dla mnie najlepszy i nie zamienił bym go na nic.
-- (MarOlk):
Nie mam tik toka, Facebooka, Instagrama, Telegrama, Messengera i innych pożeraczy czasu

--

2026-03-04 23:32

#50 balteam

27 zł na miesiąc to jakieś 304 zł na rok, w podobnej cenie dostaniesz surfsharka na 2 lata pewnie. No i jak ktoś chce to jakieś darmowe vpn sobie włączy na oglądanie youtuba, ja używam go nie tylko do pomijania reklam, także dla mnie to bardzo miły dodatek.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2026-03-04 23:51

#51 daszekmdn

Mi VPN do niczego po prostu nie jest potrzebny ;) lepiej zapłacić za YT premium niż VPN którego bym tylko do tego używał a obejście mogło by przestać działać.

Edited 2026-03-04 23:55

#52 balteam

dlatego też piszę o jakichś darmowych, ale nie wiem jak tam z ich bezpieczeństwem, w większości bieda.

2026-03-05 00:02

#53 djsenter

Cholera, jak tu oglądać ligę mistrzów i premier league bez pakietu kiedy wszystko na canal plusie się dramatycznie tnie.
Chyba będzie trzeba zakupić oficjalną subskrybcję, jakbym nie miał na co wydawać.
Nie cierpię tego formatu, chociaż w tym przypadku jest zrozumiały, to za jedno subskrybcja, za drugie subskrybcja, dość.

Senter San
2026-03-05 00:24

#54 markus1234

Też używam YT premium, bo mnie drażniły reklamy. Ale nie wiem, w jaki sposób mogę dodać maila mojego taty do mojej subskrypcji, bo ostatnio gdy w samochodzie słuchaliśmy jakiejś składanki z Disco Polo, to strasznie się wkurzał, że co chwila są reklamy i przełączył się na radio.

2026-03-05 06:04

#55 daszekmdn

Jakby w radiu było reklam mniej... :D Wykupcie subskrypcję rodzinną.

2026-03-05 06:18

#56 mustafa

Youtube family, ta droższasubskrybcja. Opłacana przez google play kosztuje 60 zł, znajdźcie grópę i przy 6 osobach wychodzi dyszka.

2026-03-05 07:29

#57 Julitka

Dobra. Po pierwsze, w szerokim kręgu znajomych jestem jedyna, która ma Yt premium, bo wszyscy na Spotify lecą.
Po drugie, nie ufam VPN-om, zwłaszcza jakimś Northom czy Surfsharkom, bo pełno jest akcji, że oni monitorują te szyfrowane dane. To ja już wolę od biedy mieć filtr z Googla i zapłacić im, a nie jakimś randomowym nonamom.

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2026-03-05 11:07

#58 balteam

No właśnie nord vpn oraz surfshark nie monitorują.

2026-03-05 18:02

#59 mustafa

Ale yt ma ten plus, że nie tylko muzyka, ale cały yt masz bez reklam. NO i spotify jednak drożej. Namów znajomych na yt.

-- (Julitka):
Dobra. Po pierwsze, w szerokim kręgu znajomych jestem jedyna, która ma Yt premium, bo wszyscy na Spotify lecą.
Po drugie, nie ufam VPN-om, zwłaszcza jakimś Northom czy Surfsharkom, bo pełno jest akcji, że oni monitorują te szyfrowane dane. To ja już wolę od biedy mieć filtr z Googla i zapłacić im, a nie jakimś randomowym nonamom.

--

2026-03-05 18:48

#60 daszekmdn

YT do muzyki to nieporozumienie. Nie wiem czy wiecie, jak dokładnie działa YT Music. Teraz już piszę na pół śpiąc, więc się nie rozwlekę, ale postaram się rozwlec później, a jeśli nie, i zapomnę, to kto jest ciekawy może mi o tym w tym wątku przypomnieć.

Edited 2026-03-05 19:58