[18 plus] Eltenowy Hydepark (Wątek ogólny, wszystkie chwyty dozwlone)
Back to Integracja Eltenowiczów#41 mustafa
No nawet na premium teraz mątują w treść podcasta reklamy, bo współprace i td.
-- (MarOlk):
Mam YouTube Premium, więc mnie omijają takie smaczne kąski
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#42 mustafa
Ale eltena masz.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#43 MarOlk
100000 podpisów za referendum odwoławczym Miszalskiego w Krakówku pękło. I jak to powiedział fanatyk wędkarstwa: "i bardzo kurwa dobrze". Za samo wytyczenie tej śmiesznej strefy czystego transportu mu się taczka należy jak psu buda. Obojętnie czy byłby z PiS, Po, NSDAP, Klubu emerytów i rencistów czy innego Opus Dei.
#44 mustafa
Licytacja na wośp xd zaszczyt wywiezienia Miszalskiego na taczce haha
#45 Julitka
Gdzie za 10 zł? Yt premium? xd
-- (mustafa):
Za 10 zł miesięcznie szkoda nerw.
-- (Natalia2000):
Reklamy na youtubie, z jednej strony jak Ci przerwie oglądanie czegoś, to owszem irytuje, ale z drógiej, jeśli nie muszę płacić a w zamian obejrzeć sobie reklamę, to co mi szkodzi?,
Podkasty, fajna rzecz, albo kanały ze sportem niewidomych też dobra.
--
--
#46 zbyszko
W grupie rodzinnej takie rzeczy, coś pięknego i nie drogo. Polecam wszystkim!
#47 balteam
a ja polecam vpn do połączenia z Birmą i bez reklam jest yt.
#48 daszekmdn
Jaki to ma sens? Więcej zapłacisz za VPN niż za YT premium.
Teraz to jest koszt 27zł jeśli płacimy samotnie. Nie jest to nie wiadomo jaka kwota, a działa wszędzie. Reklamy mnie irytowały na tel, jak czasem chciałem coś obejrzeć no i teraz mam święty spokój.
#49 daszekmdn
To jesteś ascetą :D.
Ja mam FB, ale tylko z konieczności. Gdybym nie musiał, to bym nie miał, bo z całego serca nieznoszę firmy Meta.
Telegram nie jest pożeraczem czasu. To komunikator jest po prostu. Dla mnie najlepszy i nie zamienił bym go na nic.
-- (MarOlk):
Nie mam tik toka, Facebooka, Instagrama, Telegrama, Messengera i innych pożeraczy czasu
--
#50 balteam
27 zł na miesiąc to jakieś 304 zł na rok, w podobnej cenie dostaniesz surfsharka na 2 lata pewnie. No i jak ktoś chce to jakieś darmowe vpn sobie włączy na oglądanie youtuba, ja używam go nie tylko do pomijania reklam, także dla mnie to bardzo miły dodatek.
#51 daszekmdn
Mi VPN do niczego po prostu nie jest potrzebny ;) lepiej zapłacić za YT premium niż VPN którego bym tylko do tego używał a obejście mogło by przestać działać.
#52 balteam
dlatego też piszę o jakichś darmowych, ale nie wiem jak tam z ich bezpieczeństwem, w większości bieda.
#53 djsenter
Cholera, jak tu oglądać ligę mistrzów i premier league bez pakietu kiedy wszystko na canal plusie się dramatycznie tnie.
Chyba będzie trzeba zakupić oficjalną subskrybcję, jakbym nie miał na co wydawać.
Nie cierpię tego formatu, chociaż w tym przypadku jest zrozumiały, to za jedno subskrybcja, za drugie subskrybcja, dość.
#54 markus1234
Też używam YT premium, bo mnie drażniły reklamy. Ale nie wiem, w jaki sposób mogę dodać maila mojego taty do mojej subskrypcji, bo ostatnio gdy w samochodzie słuchaliśmy jakiejś składanki z Disco Polo, to strasznie się wkurzał, że co chwila są reklamy i przełączył się na radio.
#55 daszekmdn
Jakby w radiu było reklam mniej... :D Wykupcie subskrypcję rodzinną.
#56 mustafa
Youtube family, ta droższasubskrybcja. Opłacana przez google play kosztuje 60 zł, znajdźcie grópę i przy 6 osobach wychodzi dyszka.
#57 Julitka
Dobra. Po pierwsze, w szerokim kręgu znajomych jestem jedyna, która ma Yt premium, bo wszyscy na Spotify lecą.
Po drugie, nie ufam VPN-om, zwłaszcza jakimś Northom czy Surfsharkom, bo pełno jest akcji, że oni monitorują te szyfrowane dane. To ja już wolę od biedy mieć filtr z Googla i zapłacić im, a nie jakimś randomowym nonamom.
#58 balteam
No właśnie nord vpn oraz surfshark nie monitorują.
#59 mustafa
Ale yt ma ten plus, że nie tylko muzyka, ale cały yt masz bez reklam. NO i spotify jednak drożej. Namów znajomych na yt.
-- (Julitka):
Dobra. Po pierwsze, w szerokim kręgu znajomych jestem jedyna, która ma Yt premium, bo wszyscy na Spotify lecą.
Po drugie, nie ufam VPN-om, zwłaszcza jakimś Northom czy Surfsharkom, bo pełno jest akcji, że oni monitorują te szyfrowane dane. To ja już wolę od biedy mieć filtr z Googla i zapłacić im, a nie jakimś randomowym nonamom.
--
#60 daszekmdn
YT do muzyki to nieporozumienie. Nie wiem czy wiecie, jak dokładnie działa YT Music. Teraz już piszę na pół śpiąc, więc się nie rozwlekę, ale postaram się rozwlec później, a jeśli nie, i zapomnę, to kto jest ciekawy może mi o tym w tym wątku przypomnieć.