Puszkin, kto i skąd odszedł na discorda? Pierwsze słyszę. Daszekmdn wiadome, że nie w jednym czasie, ale licząc wszystkie osoby, które pojawiają się przynajmniej raz w miesiącu to tak wychodzi.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
No Tomka to jeszcze ostatnio tam widziałem jak z tobą w coś grał, Patrasa też chyba widziałem, a biorąc pod ówagę, że sam żadko ostatnio tam jestem, bo czasu nie mam to musiałby być na prawdę przypadek, że akurat mi mignął.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
No, sorry, ale czy wy tak serio z tym płaceniem? Na prawdę myślicie, że ktoś, kto bywa u Was np raz w miesiącu będzie dorzucał się do serwera? Jak tak mało go tam, to mu niezbyt zależy a gdy padnie, to zmieni miejscówkę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Myślę, że nie, ale tak byłoby najsprawiedliwiej i wówczas koszta wynoszą góra 1,50 zł miesięcznie na łepka. Z resztą, czepiłeś się tego raz w miesiącu, ja miesięcznie też rozmawiam przez telefon nie więcej niż 2-3 h, ale abonament płacę. A dożucić 2ziko no to na prawdę nie jest dużo.
A dlaczego nie? Każdy wybiera co chce. Jak mają tam serwer opłacony to chyba mniej funkcjonalny nie jest niż teamtalk, a dodatkowo discorda używają miliony ludzi, więc np. widzący też tam siedzą. Nie wiem czy akurat na ich serwerze, bo nawet żadnego polskiego nie znam, ale czym więcej będzie komunikatoró to teamtalk raczej będzie tylko tracić. No, ale zobaczymy za kilka lat.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
witajcie. :) Ze środków, które udało mi się zgromadzić od tych osób, które się dołożyły, udało się opłacić serwer na kolejny rok do przodu! :) Oczywiście w dużej mierze pokryłem też dosć spory wkład własny. A dla potwierdzenia dla osób, które opłaciły, lub które jednak zdecydowały by się dołożyć jakąś cegiełkę, w kolejnym poście wklejam fakturę która została wygenerowana po opłaceniu zamówienia. Oczywiście ze względu na prywatność i bezpieczeństwo, moje poufne dane zostały wycięte z niniejszego dokumentu.