Czasowe zawieszenie projektu
Back to Archiwum Eltena#241 mucha
żałośni jesteście
#242 djkrissu
Potwierdza moją boskość? Zgadza się :P
#243 gadaczka
Mam nadzieję, że ten obraźliwy wpis moderacja usunie.
--Cytat (Łowca_Androidów):
Dalsza dyskusja mija się z celem. Dyskutować można jeśli dyskutant przejawia choćby śladowe ślady inteligencji
--Koniec cytatu
#244 mikolajholysz
@djkrissu Pozwole nie odpowiedzieć sobie nawet na ten wpis, gdyż nie ma to zwyczajnie sensu i tylko pokazuje, jak bardzo mamy rację.
Tu chyba właśnie dobrze, że nie posiadam tytułu administratora, bo poszedłby ban.
#245 misiek
Rzeby zostać moderatorem przede wszystkim trzeba mieć w sobie troszkę ogłady, empatii i iq troszkę wyższe od Jamnika.
#246 mikolajholysz
To jest, niestety, smutne ale prawdziwe.
--Cytat (gadaczka):
Mam nadzieję, że ten obraźliwy wpis moderacja usunie.
--Cytat (Łowca_Androidów):
Dalsza dyskusja mija się z celem. Dyskutować można jeśli dyskutant przejawia choćby śladowe ślady inteligencji
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
#247 djkrissu
Uważam, że te wszystkie cechy akurat posiadam. Jak ktoś chce i potrafi, to je zauważy.
#248 mucha
i bardzo dobże że go nie hce nikt na moderatora ktoś taki dziękuję
#249 mikolajholysz
dobrze, że daje tutaj takie wpisy, przynajmniej cała administracja będzie widzieć, co z niego za człowiek i moderatorem się nie stanie na pewno. Incydent tego typu już raz mieliśmy, nie warto go drugi raz powtarzać.
#250 djkrissu
Mucha a ty również nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Spójrz kogo gadaczka zacytowała.
#251 gadaczka
Ten post jest obraźliwy, ponieważ zarzuca użytkownikowi brak inteligencji, a nikomu nie muszę tłumaczyć, co świadczy o piszącym ten post :P
#252 mikolajholysz
w większości przypadków może i świadczy, w tym... kłuciłbym się.
#253 mucha
mi nie hodzi o to kogo zacytowałagadaczka tylko o twoje posty djcrissu
#254 djkrissu
A czy ja kogoś tutaj obrażam? Za to mnie się tu bezkarnie obraża.
#255 gadaczka
Wpis Łowcy zgłosiłam już w odpowiednim wątku.
#256 gadaczka
Pełna zgoda
--Cytat (djkrissu):
A czy ja kogoś tutaj obrażam? Za to mnie się tu bezkarnie obraża.
--Koniec cytatu
#257 mucha
ale jako przyszły moderator to moim zdaniem niepowinieneś uczestniczyć w tego typu rozmowach a teraz dałeś się ponieść emocjom
#258 mucha
zaproponowałeś kandydaturę i tyle zostala odżucona
#259 tomecki
Ludzie, przecież za moment projekt pójdzie na preerwę, podczas której nie wiadomo co się z moderacją w ogóle dziać będzie, a wy tu z uporem godnym lepszej sprawy rozpatrujecie pojedynczą kandydaturę. Toż zasady naboru moderatoró mogą się totalnie zmienić więc dajcie se na wstrzymanie.
#260 djkrissu
Błąd. Nie została zauważona więc przypomniałem ją tylko.