EltenLink

Sprzedam odtwarzacz Xduoo X3

Back to Elektronika

#1 pates

Witam! Do sprzedania posiadam dość ciekawy sprzęt, jakim jest Xduoo X3. Jest to tzw. DAP Digital audio player, czyli w dużym uproszczeniu, odtwarzacz mp3, a więc sprzęt pozwalający nam na odtwarzanie wszelakiej maści plików w formatach mp3, mp4, wav, flac, aiff, ape czy jakich tam można sobie jeszcze chcieć. Jest to także propozycja o tyle ciekawa zwłaszcza dla nas, że można na nim zainstalować oprogramowanie rockbox, zyli dość znane pośród użytkowników oprogramowanie z odtwarzaczy takich, jak Sansa clip plus clip zip. Tutaj mamy jednak w pewnym sensie większe pole do popisu, ponieważ odtwarzacz ten gra jeszcze lepiej od wspominanych wyżej. Wyposażony jest w 2 złącza na karty micro sd, co już samo w sobie pozwala na zabranie pokaźnej kolekcji muzycznej ze sobą, no i ewentualne jej szybkie wymienianie. Co prawda urządzenie nie posiada własnej pamięci i system instalujemy na jednej z kart, ale to nie ogranicza go w żadnym przypadku. Wyjścia 3,5mm jak także mamy dwa, jedno typwo słuchawkowe, drugie zaś ma stałą moc 1,5 wata i służy do podłączania wzmacniaczy, lub urządzen wymagających wysokiej mocy, choć nawet ten jack słuchawkowy zdolny jest do npędzenia wielu słuchawek dzięki DACowi firmy Cirus Logic, która jest raczej znana. Bateria w urządzeniu ma pojemność 2400 MAH i wystarcza na plus minus 10 godzin grania ale to wartości mocno uśrednione, realnie będzie tego mniej. Urządzenie ma aluminiową obudowę i zasilane jest przez micro usb. Stan generalnie bardzo dobry, może są jakieś ślady używania których nie mogę zauważyć, niemniej jednak wygląda to dobrze. Cena 350 zł do negocjacji. Polecam!

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2025-11-20 16:02

#2 misiek

Jak 10 h na 2400 to słabiutko

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2025-11-20 18:46

#3 pates

Pamiętaj, że tam też wzmak musi swoje zjeść. To nie jest sansa tylko bardziej pro odtwarzacz, z resztą, urządzenia pokroju FiiO M 21, HiBy r4 i podobne też trzymają max naście godzin.

2025-11-20 19:31

#4 daszekmdn

Ma radio fm?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2025-11-20 23:37

#5 pates

To nie jest bajerek, tylko audio player. To ma grać, nie robić kawę. Jest odtwarzacz plików z mocnym dacem i wzmacniaczem. Radio masz w Sansie np która oczywiście jst dobra, ale tutaj masz jeszcze lepszą jakość audio, wykonania, i generalnie, plus większą elastyczność.

2025-11-21 12:00

#6 Adasadula

Nie no, w takim playerku radio FM jest rzeczą całkiem przydatną

-- (pates):
To nie jest bajerek, tylko audio player. To ma grać, nie robić kawę. Jest odtwarzacz plików z mocnym dacem i wzmacniaczem. Radio masz w Sansie np która oczywiście jst dobra, ale tutaj masz jeszcze lepszą jakość audio, wykonania, i generalnie, plus większą elastyczność.

--

Edited 2025-11-21 12:51

#7 daszekmdn

Audiofil się znalazł :P
Jak dla mnie radio fm nie jest żadnym bajerem.
przydatne. Skoro nie ma już w tel, to w mp3 chociaż bywało.
Prosty przykład?
Znudzi Ci się playlista, albo dzieje się coś ważnego i chcesz po prostu posłuchać wiadomości.
Jak by było radio FM to bym się nad tym zastanowił. Tak mam Plextalka i to mi wystarczy jako niezaawansowany prostacki player do MP3. Ja żadnego DAC nie potrzebuję, bo i tak głuchy jestem :D. I tak używam okazjonalnie tego Plextalka.

2025-11-21 17:13

#8 pates

No i spoko, ja w Hiby mam co prawda radio ale tam to nawet mam rds i mogę sobie zobczyć co leci, bo to android jest. Kto co woli i kto co potrzebuje.

2025-11-21 22:26

#9 daszekmdn

Nie chcę robić offtopu, ale to jest dotykowe to na Androidzie?

2025-11-22 10:55

#10 Adasadula

Nie jest dotykowe chyba ;), na rockboxsie jak sobie postawisz

-- (daszekmdn):
Nie chcę robić offtopu, ale to jest dotykowe to na Androidzie?

--

2025-11-22 12:15

#11 pates

Na androidzie jest dotykowe ale masz fizyczne przyciski poprzedni następny play pauza, do tego wielofunkcyjny switch na którym można wybrać sobie npnagrywanie.

2025-11-22 19:16