EltenLink

#1 markus1234

Witam. Tworzę ten wątek, aby rozwiązywać wszelkie problemy odnośnie tej najnowszej wersji tego odtwarzacza. Od wczoraj jestem jego szczęśliwym posiadaczem, i pokrótce mogę go opisać, że w przeciwieństwie do poprzednich wersji, jest on oparty na androidzie w wersji 7.1.2, ma 3 głosy polskie Vocalizer, czyli krzysztofa, Ewę i Zosię. Kosztuje on 1550 złotych, można go kupić w firmie E.C.E.
Wobec tego, zacznę od pierwszego pytania. W jaki sposób się resetuje to urządzenie? Niby w instrukcji podają, że trzeba przytrzymać przyciski Power i anuluj, ale próbowałem wczoraj to zrobić, tak tylko dla ciekawości, i mi to nie chciało działać. A jeśli by to zadziałało, to jak długo trzeba te przyciski trzymać?
Natomiast od wczorajszej nocy mam taki problem, że nie mogę z jakiegoś nieznanego mi powodu pobrać i zainstalować aplikacji radio internetowe. Gdy próbuję pobrać tą aplikację, to otrzymuję komunikat: "Pobieranie nie powiodło się". Dodam, że inne aplikacje pobierają się i instalują bez problemu, a Orion jest połączony z Wi-Fi.
Pozdrawiam.

2025-11-20 09:25

#2 djdenismusic

Ty lepiej to zwróć, póki masz na to czas. android 7.1 w dzisiejszych czasach jest o jakieś 9 lat do tyłu xd

2025-11-20 10:17