Nabór do rady starszych
Back to Wątki archiwalne#1 pajper
Witajcie!
Jak to już w historii tego programu bywało ze dwa razy, rada starszych nam się wykruszyła nieco.
Nie całość, ale znaczna jej część stała się nieaktywna lub praktycznie nieaktywna.
A to wymaga z mojej strony ponownego naboru, bo, co muszę przyznać uczciwie, nie na wszystko mam czas.
A chociażby ogarnianie spamu, nie tak obecnego na polskich forach, ale, niestety, pojawiającego się na zagranicznych do najprostszych rzeczy nie należy.
To samo tyczy się tłumaczeń, o których zwykle już nie myślę po godzinach programowania.
Dlatego osoby chętne zająć stanowisko moderatorów forów zagranicznych, jak i polskich, a także tłumaczy proszę o kontakt prywatnie. :)
Oczywiście z CV, eee, chciałem napisać informacją o motywacji i przyczynach tej deklaracji. :)
Pozdrawiam,
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2 zywek
Nie rozumiem
#3 pajper
Czego konkretnie?
#4 daszekmdn
ja Nie rozumiem o co chodzi z motywacją :D
#5 hryniek
A czego tu nie rozumieć, jak się starasz o pracę to też musisz napisać pierdylion powodów dlaczego własnie
ta praca itp, chociażby, że Ci zależy na porządku tu na forum, lubisz ten program, masz takie to a takie
doświadczenie z moderacją i w ogóle dobrze się w tym czujesz, przy czym zobowiązujesz się poświęcić
tyle, a tyle czasu dziennie/tygodniowo itp. i takie tam o to biega m.in z motywacją
#6 zywek
A, to ja nie chcę być moeratorem. Wystarczy że jestem tym, czym jestem.
#7 daszekmdn
A ja bym chciał, pm napisałem.
#8 pajper
Na razie otrzymałem dwa zgłoszenia, dziękuję.
Będę czekał na kolejne do 14 sierpnia. :)
Potem wybiorę. :)
Pozdrawiam,
DP
#9 djsenter
Ja już pisałem, więc niebędę się powtarzał.
Chciałbym pomóc z Angielskim forum
#10 Julitka
Jeżeli powstanie nowe forum, jestem chętna zostać moderatorem. Jak trza, to napiszę do naszego maestro prywatnie podanie z pieczątką i podpisem, ale narazie się wstrzymam, bo i tak ma za dużo spraw na głowie. Tylko może z kimś w duecie. :)
#11 Paulinux
Choćby ze mną :)
#12 daszekmdn
HM, ale te wątki są archiwalne :D
#13 Julitka
Wiem, ale generalnie wpisy są dość świeże, a skoro to czytasz, to znaczy, że wątek aż tak archiwalny nie jest. Jaki ma sens zakładanie nowego wątku?
#14 Prof.Falkowicz
dokladnie kolezanko ulitko, zgadzam sie z Toba