EltenLink

Nabór do rady starszych

Back to Wątki archiwalne

#1 pajper

Witajcie!
Jak to już w historii tego programu bywało ze dwa razy, rada starszych nam się wykruszyła nieco.
Nie całość, ale znaczna jej część stała się nieaktywna lub praktycznie nieaktywna.
A to wymaga z mojej strony ponownego naboru, bo, co muszę przyznać uczciwie, nie na wszystko mam czas.
A chociażby ogarnianie spamu, nie tak obecnego na polskich forach, ale, niestety, pojawiającego się na zagranicznych do najprostszych rzeczy nie należy.
To samo tyczy się tłumaczeń, o których zwykle już nie myślę po godzinach programowania.

Dlatego osoby chętne zająć stanowisko moderatorów forów zagranicznych, jak i polskich, a także tłumaczy proszę o kontakt prywatnie. :)
Oczywiście z CV, eee, chciałem napisać informacją o motywacji i przyczynach tej deklaracji. :)

Pozdrawiam,
DP

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2017-07-30 14:51

#2 zywek

Nie rozumiem

2017-07-30 15:25

#3 pajper

Czego konkretnie?

#StandWithUkraine

2017-07-30 15:29

#4 daszekmdn

ja Nie rozumiem o co chodzi z motywacją :D

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2017-07-30 17:56

#5 hryniek

A czego tu nie rozumieć, jak się starasz o pracę to też musisz napisać pierdylion powodów dlaczego własnie
ta praca itp, chociażby, że Ci zależy na porządku tu na forum, lubisz ten program, masz takie to a takie
doświadczenie z moderacją i w ogóle dobrze się w tym czujesz, przy czym zobowiązujesz się poświęcić
tyle, a tyle czasu dziennie/tygodniowo itp. i takie tam o to biega m.in z motywacją

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2017-07-30 18:38

#6 zywek

A, to ja nie chcę być moeratorem. Wystarczy że jestem tym, czym jestem.

2017-08-01 11:53

#7 daszekmdn

A ja bym chciał, pm napisałem.

2017-08-01 21:18

#8 pajper

Na razie otrzymałem dwa zgłoszenia, dziękuję.
Będę czekał na kolejne do 14 sierpnia. :)
Potem wybiorę. :)
Pozdrawiam,
DP

#StandWithUkraine

2017-08-06 16:32

#9 djsenter

Ja już pisałem, więc niebędę się powtarzał.
Chciałbym pomóc z Angielskim forum

Senter San
2018-05-27 20:37

#10 Julitka

Jeżeli powstanie nowe forum, jestem chętna zostać moderatorem. Jak trza, to napiszę do naszego maestro prywatnie podanie z pieczątką i podpisem, ale narazie się wstrzymam, bo i tak ma za dużo spraw na głowie. Tylko może z kimś w duecie. :)

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2018-05-28 09:14

#11 Paulinux

Choćby ze mną :)

Happy hacking
2018-05-28 11:45

#12 daszekmdn

HM, ale te wątki są archiwalne :D

2018-05-28 19:41

#13 Julitka

Wiem, ale generalnie wpisy są dość świeże, a skoro to czytasz, to znaczy, że wątek aż tak archiwalny nie jest. Jaki ma sens zakładanie nowego wątku?

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2018-06-01 13:37

#14 Prof.Falkowicz

dokladnie kolezanko ulitko, zgadzam sie z Toba

2018-07-31 20:19