A ja nadal nie czaję co Was pasjonuje w tej stacji, że aż śledzicie ją co do kropki i kto jest, kogo nie ma etc. Dla mnie Eska skończyła się z końcem dobrej muzyki. Ponadto to, czy Ci nie odpowiada, czy odpowiada raczej nie wpłynie w żaden sposób na Eskę, bo tam sztab ludzi przecież wszystko ustala, a ktoś może też powiedzieć, że mu o 6 nie pasuje więc nie da się dogodzić każdemu. Rozumiem przełożenie wiadomości, bo zainteresowani wieczorem sobie odpalą, a radia najczęściej ludzie słuchają w samochodach, gdzie zazwyczaj do pracy jadą wcześnie rano.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Słuchaj, to, że ktoś śledzi kto jest, kogo nie ma w danym radiu etc niekoniecznie musi świadczyć o tym, że uwielbia daną stację radiową. Może ta osoba po prostu lubi śledzić co dzieje się w stacjach radiowych, zmiany, etc?
A na wątku głosowym było wspomniane o jakimś radiu Europa plus. Że niby jest podobne do eski, znaczy jingle ma podobne do ewski, a jak szukałam na youtubie tego jingla co był wstawiony na wątku, to nie mogłam go znaleźć, tylko były tam jakieś inne jingle.