Mozilla firefox/google chrome, problem z otworzeniem strony.
Back to Problemy z oprogramowaniem#1 paulinabuczynska98
Witam. Dostałam na maila nowy numer sześciopunktu. Chciałam sprawdzić, czy on już jest na stronie fundacji Świat według Ludwika Braillea. i wpisałam adres www.swiatbrajla. org.pl Sześciopunkt i weszłam na stronę i pojawił się komunikat mozilla firefox nieznane. A w chromie tylko mówiło pusta. I tak samo było jak chciałam sprawdzić inne publikacje tej fundacji. A jak weszłam na stronę fundacji szansa jesteśmy razem czyli szansa dla niewidomych, żeby zobaczyć najnowszy numer miesięcznika help to już było dobrze. Nie wiem, czy to strona nie działa, czy to wina przeglądarki.
#2 djdenismusic
Raczej strona miała jakis problem.
#3 paulinabuczynska98
Tak racja. Problem ze stroną. Ale teraz nie wiem, co zrobić, czy napisać do fundacji i zgłosić im to, że jest jakiś problem ze stroną, czy nie wiem, co. Jak dostaję sześciopunkt na maila to dostaję obie wersje, html i txt, mimo, że pisałam im, że nie czytam w html, gdyż taka wersja jest trudna dla mnie do odczytania i niewygodna.
#4 Julitka
@Paulina HTML to bardzo prosty i przejrzysty format. Proponuję zdecydowanie sobie go odświeżyć, zwłaszcza przy Twojej specjalizacji.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#5 paulinabuczynska98
Ale ja i tak wolę czytać w txt.
#6 zywek
@paulinabuczynska98 a jakiej specjalizacji? I przecież html się normalnie otwiera w przeglądarce i można czytać. Nagłówki są, o ile są w htmlu itd. MOże spis treści jakiś itd.
#7 paulinabuczynska98
Ale ja zwykle czytałam w txt, gdyż używam braille sensa. A skończyłam szkołę technik administracji, Więc odpowiadając na twoje pytanie @zywek specjalizacji technik administracji.
#8 zywek
A to bs nie renderuje sobie htmli poprawnie?
He, ciekawe, coś mi gdzieś świtało, że jednak normalnie.
#9 paulinabuczynska98
Ale html się długo ładuje, a txt się otworzy szybciej.