Wlasnie dzisiaj zauwazylam komunikat otwierajac google, ze konta uzytkowników indywidualnych beda stopniowo zamykane, gdyz ta usluga nie jest tak popularna i ze mozna jeszcze do konca marca pobrac swoje pliki czyjm filmy które mamy na koncie. A konto zamkniete bedzie 19 kwietnia. Komunikat taki dostalam tez na mojego maila. Wiec moje pytanie jest: co mozecie doradzic zamiast konta w google? I co w takim razie bedzie z moim kontem e-mail?
Ehh. Wyłącznie interpunkcji w syntezatorach mowy ;)
Spokojnie. Chodzi o google plus. Same konta google zostają bez zmian. Pozdrawiam.
Spokojnie. Chodzi o google plus. Same konta google zostają bez zmian. Pozdrawiam.
Tak dokładnie- chodzi tylko o portal Googleplus. To coś takiego jak Facebook, tylko zdecydowanie mniej popularny. Spokojnie- twoje konto Google zostanie nienaruszone.
Poprostu google plus zostanie definitywnie zamknięte dla wszystkich pozostaje ci facebook twitter czy inne portale społecznościowe
markus1234
#7 ·
Ja też tego maila dostałem, i nie wiem, czy jestem na zwykłym koncie google czy na koncie google plus. Da się to jakoś sprawdzić?
Ja tez nie wiem. I nie wiem jak sie sprawdza jakie mam konto. Z tego co pamietam to mialam google plus,ale po gruntownej instalacji od nowa systemu teraz nie wiem jak mi w serwisie ustawili.
Co za różnica czy zwykłe czy plus, kiedy zamkną google plus przejdziecie z automatu na google bez plusa :), gmail zostanie, nie ma poczty gmail plus
Google plus to tylko portal społecznościowy. Każdy, kto miał konto google z automatu był członkiem google plus. Z racji, że upada plus, oznacza to tylko tyle, że upada sam portal społecznościowy, z którego i tak większość z was nie korzystała. Oznacza to, że wszelkie wasze dane są nienaruszone a upadek usługi nie ma wpływu na wasze konto.
szkoda ja korzystałem z google plus