EltenLink

srach and the castle of witchcraft and wizardry pomocy

Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam

#1 lalar123

O tej grze opowiadać wam chyba niemuszę. Utknąłem na drugim piętrze w klasie gdzie niema wyjścia pod shift d jest tylko opis a rocket with briliant silver star to the left three Itd. nie mogę się wydostać. Może ktoś wie, jak wyjść z tego problemu?

Pragma stupid heese burger eat it and crash it.
2025-02-22 15:03

#2 matius

Nigdy w to nie grałem.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2025-02-28 00:58

#3 lalar123

Wie ktoś może jak dojść na trzecie piętro w sarach and the castle of witchcraft and wizardry? Naprawdę proszę o pomoc. Readme wogóle nie pomaga. Radar jest tak nie intuicyjny że strach.

2025-09-15 20:14

#4 mojsior

z tego co wiem to gra jest bardzo pobugowana zwłaszcza na nowych systemach, u mnie z tego co pamiętam gra potrafiła się tak zepsuć że można było wyjść poza mape.
Z tego co mi wiadomo to mało komu udało się to przejść.
Na twoim miejscu to dał bym sobie z tym spokój.

2025-10-03 18:15

#5 lalar123

No ale nie ma innych gier o harry. Reszta to zwykłe przeglądarkówki które wcale mnie się nie podobają. Gdzie admini przeglądarkówki hogvard rpg zażyczyli sobie bym zrobił im w peincie czy poincie jak tam się pisze zrobił im opis nieba nad hogvartem. I tłumaczenie, że niewidomy jestem nic nie dało. To jest właśnie Polska.

2025-10-04 11:10