Integracja Eltenowiczów

Księga pochwał

Założony przez Zuzler 1617 wpisów ostatni wpis 18 hours ago Strona 72 z 81

Ale i tak moim największym marzeniem, jest pójście na koncert Miku, żeby posłuchać na żywo, dopiero to będzie wow.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Wiem. Ale ona jest po prostu przecudowna, i wszystko się staje piękniejszy kiedy jej słucham, dobra, już nie będę dalej opowiadać bo...
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Spoooko, rozumiem :D
Też się jaram J-popem, i też się kiedyś ta zajawka musiała u mnie zacząć.
Posłuchaj sobie naturalnych artystek, śpiewający faktycznie swoim głosem, może trochę zmodulowanym.
Kyary Pamyu Pamyu, Perfume, Daoko, Momoiro CloverZ, Coltemonikha, żeby daleko nie szukać.
Senter San

oboziu!!!!!!!!, piękna piasenka, moja pani, moje wszystko.

A jeszcze smakowe np. karmelowe mmmm pychotka, uwielbiam.

#1427 1 polubienie

No! W końcu porządny internet. Na razie jeszcze na starej instalacji bo ograniczenie do 100 mb/s ale będzie więcej
PING
opóźnienie w ms
4
DOWNLOAD
pobieranie w Mb/s
94.69
UPLOAD
wysyłanie w Mb/s
91.55
Logo Speedtest.pl

Dzisiaj miałam bardzo ciekawą i inspirującą rozmowę na Dyskordzie i myślę, że ta rozmowa była inspirująca zarówno dla mnie, jak i dla tej drugiej osoby.
Give me a sign.

Dzisiaj dokończyłam dodawanie dialogów do prologu, dopisałam jeszcze jeden dialog do drugiej części, muszę jeszcze dopisać dwa dialogi i będzie git.
Give me a sign.

#1430 7 polubień

Dzisiaj zrobiłem coś wyjątkowego: nagrałem specjalne podziękowania dla moich najbliższych przyjaciół i dla dziewczyny. Chciałem po prostu docenić, że są w moim życiu i że zawsze mogę na nich liczyć. Dziewczyna aż się wzruszyła! Cieszę się, że mogłem przekazać im tyle ciepła i pokazać, jak wiele dla mnie znaczą.

Piękny gest, piękne słowa i piękny wpis, Kuba.
-- (Kuba12565):
Dzisiaj zrobiłem coś wyjątkowego: nagrałem specjalne podziękowania dla moich najbliższych przyjaciół i dla dziewczyny. Chciałem po prostu docenić, że są w moim życiu i że zawsze mogę na nich liczyć. Dziewczyna aż się wzruszyła! Cieszę się, że mogłem przekazać im tyle ciepła i pokazać, jak wiele dla mnie znaczą.

--

#1432 1 polubienie

Super, Kuba! Naprawdę szacun, ja tak nie umiem. Następny krok - powiedzieć to na żywo. To jest, szczerze powiem, hartcore.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#1433 1 polubienie

Fajnie się robi muzyczkie nawet jak się średnio umie. Sam proces jest fajny :).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Włączyli wodę? Tym razem przed siedemnastą. Tak, woda znowu była dzisiaj wyłączona :D
Senter San

Odnoszę wrażenie, że to nie powinno być normalne...
-- (djsenter):
Włączyli wodę? Tym razem przed siedemnastą. Tak, woda znowu była dzisiaj wyłączona :D
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#1436 1 polubienie

Czasem się tak zdarzało nawet u nas. Znaczy, np. 3 dni nie było ciepłej wody, bo coś tam. Ależ radosny taki zimny prysznic jest... Odkręcasz ciepłą, leci cieplejsza niż zimna, bo zimna jest lodowata. I z racji tego, że wiesz, że nigdy Cię nic cieplejszego nie czeka, zanim odkręcisz tę wodę od razu celujesz prysznicem prosto w siebie.

Na naszej ulicy są remonty, asfalt wyrwany w kilku miejscach. Ostatnio uszkodzili hydrant, a dzisiaj kto wie co innego. Ktoś tam chyba o jedną małpkę za dużo obala przed lub w trakcie pracy XD
Senter San

U nas ostatnio w Ząbkach nie było wody od 17 Sierpnia do piątku 21 Sierpnia oczywiście jedynie ciepłej ponieważ coś robili przy kotle gazowym bo u nas jest woda nie z miasta tylko jedna wspólna kotłownia.
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Gdy mieszkałem w bloku to mimo, że lokatorzy się składali i wysyłali pieniądze do spółdzielni, czy jak to tam się nazywa groziło nam całkowite odcięcie prądu i wody, bo zarządowi się nie chciało zapłacić i finalnie ktoś tam już po naszej wyprowadzce chyba nawet zbankrutował czy sprzedał innemu spółdzielnioczemuś tam :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Mam sporo kaset do zgrania. Większość to chyba bajki.